Óvodai ünnepségre milyen cipőt adtok gyereketekre?
Figyelt kérdés
Holnap lesz karácsonyi ünnep az oviban. Szóltak, hogy ünneplőbe vigyük a gyerekeket. Csinos inget és nadrágot adok a fiamra, de hozzá való cipője nincs, és ezért az egy alkalomért nem is szeretnék venni. Ezért a benti vászon cipő lesz rajta. Ti ilyenkor alkalmi cipőt adtok vagy a bentit?2013. dec. 17. 13:57
1/7 anonim válasza:
Én vettem egy alkalmi cipőt még tavaly. De még jó rá (tavaly kicsit nagy volt), ilyenkor azt adom rá. De ha nem lenne már jó rá a tavalyi, akkor vettmem volna alkalmit idén is.
2/7 anonim válasza:
én a benti cipőjét adom rá. kis szandi, tökéletes lesz :)
télen nem veszek neki alkalmi ruhát/cipőt, ha kinőtte akkor nincs.
tavasszal többször is kell, így akkor kap, de erre az egy alkalomra nem veszek, ahhoz drága, hogy 1x legyen rajta.
na meg nem hiszem, hogy egy szandálon fog múlni a csoport ünnepélyes hangulata :D
3/7 anonim válasza:
Én vettem egy alkalmi cipőt, egyszer itthon felpróbálta a kisfiam, de rögtön le is vette, mert hogy "kemény". Erőltetni nem akartam, úgyhogy a benti szandijában volt az ünnepségen, csakúgy mint a fél csoport, és hidd el, hogy senkit nem zavart. Én konkrétan a műsor végén néztem le a lábára, hogy hogy is mutat a szandi és az ünneplő együtt, addig észre sem vettem :) Úgyhogy szerintem felesleges venni.
4/7 anonim válasza:
Alkalmi cipőt adtam rá, de ha mondjuk pont kinövi, vagy nincs akkor a benti szandiját adnám rá.
5/7 anonim válasza:
Fekete vászon cipőt kapott a mamától tornára, de nem szereti, mert fűzős. Ez lett a benti ünneplő cipője. Amúgy a benti szandi lenne rajta.
6/7 anonim válasza:
lányok, bent szandiban szoktak lenni, az lesz rajtuk az ünnepen is, meg a szokásos harisnya+szoknya kombináció... csak most fehér blúzt adok rájuk a szokásos tiritarka felsők helyett
7/7 anonim válasza:
benti szandija volt a lányomon az ünnepségen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!