Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ficánkoló Óvoda Vasvár!...

Ficánkoló Óvoda Vasvár! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán Vasváron lenne célszerűbb érdeklődni... Ez még nem jutott eszedbe?
2013. dec. 1. 23:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! Ez, hogy nem jutott az eszembe... Ismeretlenül költözünk Vasvárra. Term.érdeklődtem az oviba,de ők csak a pozitív dolgokat említik...!
2013. dec. 2. 13:47
 3/4 anonim válasza:
Sajnos ma nagyon szomorú lettem,a kis unokám le esett a galériáról!!!A kedves ovo néni felhívta az anyukát,hogy menjen a gyerekért,ez rendben is van,de nem értem az óvónőt!!!Mert amit mondott nagyon felháborított!!Lényeg 9 napja jár oviba a kicsi lány,hét elején az ovo néni/k/ elfelejtették közölni a szülőkkel,hogy egy fiú orrba csapta a kislányt és vérzett az orrocskája,még ez is kis dolog megesik az ilyen.Ma pedig le esett a GALÉRIÁRÓL,a kedves óvónő felhívta az anyukát,hogy menjen el a gyerekért természetesen egyszerre indultak,mikor oda értek óvónéni közölte már nem sír,nem kell orvoshoz vinni,ráérnek este az ügyeletre!Az eset délelőtt fél 11 kor történt!A szülő kérdésére,hogy történt és milyen magasból esett,nem tudja mert ő csak a nagy csattanásra figyelt fel.A kislány jobb oldali homlokán nagy zöld folt!Szerintem ez felháborító,hogy mondhatott ilyet? Ezzel a szülőt tették volna felelőssé ,ha hallgat az óvónőre,szerencsére elvitték orvoshoz és most izgulnak és félnek mert lehet agyrázkódása a pici lánynak,ha jelentkeznek a tünetek egyszerre mentőt kell hívni.Az én véleményem az óvónőről inkább nem írom ide,de hogy miért is van szükség galériára egy óvodai terembe és miért nem figyelt az óvónéni mikor leírták és elmondták a szülők,hogy a kis lány nem tudd stabilan lépcsőzni. Kíváncsi vagyok ti,mit éreznétek,vagy tennétek,szólnátok az oviban??
2014. ápr. 11. 16:09
 4/4 anonim válasza:
Lehet sokan félre értik miért írtam le az esetet,nem az óvónőt hibáztatjuk ő nem tud 24-26 felé nézni egyszerre.Inkább az illetékeseket akik megengedik,hogy egy óvónő és egy dada,ha épp ráér,legyen ennyi gyerekkel.Lehet,hogy kevés a pénz de ez nem indokolja szerintem,hogy épp a gyerekek felügyeletén spóroljanak.vagy több dada vagy több óvónő kellene,hisz a szülő biztonságban szeretné tudni a gyermekét!!!Kérek mindenkit aki olvassa írjátok meg nekem ,nektek milyen tapasztalatotok van,akár privátban is.
2014. ápr. 18. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!