Nálatok az oviba ráadják a gyerekre a harisnyát ha kimennek? Fiam van,4 éves. Én már úgy viszem hogy harisnya, vékonyabb bélelt nadrág. (mert sok ilyen nadrágunk van, ami most jó harisnyával).
Nálunk is plusz nadrágot húznak, ha kimennek. (vízhatlan, bélelt)
Nem kell annyit vesződni a harisnyával, legginggel.
Neki is vannak szuper bélelt nadrágjai, majd ovin kívül hordja harisnyával.
Egyszerűen nem értem, hogy a mai anyukák miért nem vesznek az ovis gyereküknek egy egyberészes overált???
Már többször olvastam itt, hogy nem vesznek egyáltalán, mert jó a harisnya is és a bélelt nadrág.
Miért kell a gyereken spórolni? Egy overálba egy pillanat alatt bele lehet ugrani, jó alatta a mackónadrág és a benti felső. Nem lesz kint a dereka, nem fog átázni, és még gyors is az öltözködés.
Értem én, hogy divatozunk és úgy öltöztetjük a gyereket mint egy mini felnőttet, de azért figyelembe kellene venni a gyerek kényelmét, igényeit, és azt is, hogy óvónők is emberek.
Ha meg nem viszik ki őket, mert hosszú ideig tartana az öltözés vetkőzés, akkor meg az lenne a probléma.
Ha úgy gondolod kedves kérdező, hogy még nincs elég hideg az overálhoz, akkor vegyél egy vékonyabbat és egy vastagabbat is. Jövőre eladod, és veszel a pénzből egy mérettel nagyobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!