Vissza akarják rakni rá a pelust, az oviba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár napja délután azzal fogadott az óvónő,hogy vissza tennék két év tíz hónapos kislányomra a pelust,azzal az indokkal,hogy még nincs kialakulva nála a testséma.Hozzá teszem kislányomnak négy hónapja nincs szüksége rá,csak alváskor,persze történek balesetek,de kinél nem.Kb öt napból egyszer,nem értem ezt a hozzáállást,én úgy gondolom ezzel csak hátráltatnák a további úton a szobatisztaság felé.Nektek mi a véleményetek?Vigyek be pelust,vagy ne?2013. okt. 23. 15:25
1/7 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, hogy nem teszik ki az oviból, és hajlandóak bajlódni a pelenázással. Az ovik 99 százalékában alapfeltétel a szobatisztaság.
2/7 anonim válasza:
Ez érdekes,a mi ovinkba tilos pelust vinni,ezt meg is mondták. Pedig nem 1 kiscsoportos bepisil,naponta többször is,de pelus kizárt! Szerintem mondd meg,hogy otthonra se hord,akkor oviba se kéne. Egyébként a véleményem,hogy lusták átöltöztetni. A másik,hogy ha már felvették a 3 éves sincs gyereket,akkor benne van a pakliban,hogy bepisil és bekakál.
3/7 anonim válasza:
nincs kialakulva a testséma???miért nem azt mondják sok a baleset?hülye duma.Nem hagynám ,ha felvették ilyen kicsinek az oviba kibírják az egy héten egy balesetet.Meg hogy alváshoz tesznek rá egy pelust.
4/7 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném,február óta bölcsis,nálunk a bölcsisek együtt vannak a kiscsoportosokkal,és szegénykémet a megkérdezésem nélkül,tették át a kiscsoportba szeptembertől,
2013. okt. 23. 20:08
5/7 anonim válasza:
Ezt nem ertem. Az oviban nincs pelenkazas, nem bolcsode, az oviba jaras feltetele a szobatisztasag.
Ne engedd visszatenni a pelenkat. Inkabb kerdezzek meg tobbszor, kell-e pisilnie. Mi is inkabb negyed ora-20 percenkent kivisszuk a kicsiket a mosdoba, ha mondjak, hogy kell, ha nem, nehogy bepisiljenek.
Egy ovono
6/7 A kérdező kommentje:
Ez egy falusi ovi,5 bölcsis van összessen,és a helyhiány miatt vannak egy szobában a kiscsoportosokkal.Össz létszám 17,szerintem ez nem olyan sok,és négy ember van rájuk.
2013. okt. 24. 06:20
7/7 anonim válasza:
Oké, de ez a majdnem 3 éves kislányodnak akkor is visszalépést jelentene, mert már elért egy bizonyos szobatisztasági szintet. Ne engedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!