Ti meghívnátok játszani ezt a kisfiút?
Lányom 3 éves múlt, most kezdte az óvodát.
Pár hete minden nap vagy 10x szer hallunk egy kisfiú nevét töle. Kérdezzük, hogy vele játszik-e és mindig mondja hogy igen és mit játszanak. Habár néha más kisfiú neveket is hallunk, de 10x legalább beszél erröl a bizonyos kisfiúról. Gondoltam meghívom magunkhoz. òvonötöl kérdezte, hogy sokat játszanak együtt? Ès mondja, hogy semmit. A kisfiu az egyik legaktívabb gyerek így sokat van rászolva és a neve emlegetve biztos azért emlegeti a lányom otthon. De 1 hete vittem be a lányomat, és oda bújt a lábamhoz míg egy anyukával beszéltem, amikor oda jött ez a kisfiú megölelete a lányomat és mondta menjen játszani. A lányom nemet mondott neki. Aztán ma meg mikor szembe jött az utcán a kisfiú már messziröl kiabálta a lányom nevét.
Igaza lehet az óvónönek? Vagy tényleg játszhatnak együtt? Az óvónö egy kislányt nevezett meg akivel játszik, öt itthon is kb heti 1x említi a lányom.
Lehet hogy csak szeretne a kisfiúval játszani de a fiúk túl hangosak és dúrvák és nem mer? Habár konkrét dolgokat mond, hogy az autópályával játszottak stb...
Szerintem lehet csak ismerkednek még,én nem erőltetném.
Lehet csak tetszik neki,hogy az a fiú mennyire barátkozó, ő meg nem mer közeledni senkihez az oviban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!