Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Év közben szeretném oviba...

Év közben szeretném oviba adni a kislányom. Emilt írjak, vagy telefonáljak, van-e hely?

Figyelt kérdés
3 éves. Jövő szeptemberben akartunk kezdeni, így nem írattam be, de most úgy látom, tavasszal már jó lenne neki, napi 2-4 óra ovi.
2013. okt. 18. 14:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk a 4 évest se vették be. Még úgy se, hogy csak délelőttre szerettem volna. Szerintem telefonálj mindenképp, ne e-mailt írj. De én 4 órára vinném, az pont a délelőtti foglalkozásokat lefedi, pl 9től ebéd utánig. (Az enyém így jár, heti 3 nap, persze magánoviba. De azt is a rendes ovi beiratkozási idejében kellett intézni, hogy legyen helyünk.)
2013. okt. 18. 19:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Napi 2 óra ovinak semmi értelme nincs... ez nem játszóház. Be se tudna szokni normálisan.
2013. okt. 20. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!