Februári gyermekedet betöltött 6. életévvel vagy betöltött 7. életévvel vitted iskolába? Helyesnek bizonyult a döntésed?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ma elvileg 6 évesen kötelező menni, de az óvónő javaslata alapján az óvodavezető visszatarthatja a gyereket, így gyakorlatilag nálunk, szülőknél marad a döntés továbbra is. Nekem legalábbis így magyarázták a szülői értekezleten.2013. okt. 15. 10:49
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen lehet, hogy egy év múlva még könnyebb lett vlna nekik. De aki már ötévesen olvas, az 7,5 éves korában nem fog unatkozni az elsőben? (Én meg tanítóképzúbe jártam, bár nem tanítok)
2014. márc. 17. 07:42
12/12 anonim válasza:
Szerintem csak azon az órán maximum. Meg a hangos olvasás azért neki is új élmény lesz valószínűleg. Meg a számolás, írás, új környezet, új gyerekek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!