Ovis tisztasági csomag. Nálatok milyen sűrűn kell vinni, és mit tartalmaz a csomag?
Fiam most kezdte szeptember elején az ovit.
Kezdő csomag ebből állt:
- 1 cs. 100-as papírzsepi
- 1 nagy csomag szalvéta
- 1 cs. (4 db-os) WC papír
- 1 folyékony szappan utántöltő
- 1 cs. nedves WC papír dobozzal együtt
Ma kiírták az októberi csomagot, annyi a változás a szeptemberihez képest, hogy 2 csomag 100-as zsepi kell, a nedves WC papírból már elég az utántöltő, és kell még egy guriga uzsonnás zacsi is. Minden más ugyanaz.
Csak én sokallom minden hónapra ezt a mennyiséget? A folyékony szappant még megértem, mert tudom az én fiamról is, hogy nem egy adaggal mos kezet... :) Na de a többi?
A ti ovitokban mi a szokás tisztasági csomag ügyben?
Nálunk 3 havonta kell tisztasági csomagot bevinni. Tartlma:
2db 100as pzs, 4guriga wc papír, 1db foly.szappan utántöltő, 1csomag éttermi szalvéta, 1csomag színes szalvéta, 2tubus fogkrém, 1db nedves törlőkendő.
Nálunk1 évre kell 4 db 100as zsebkendő, 4 csomag szalvéta, 4 wc papír, 1 folyékony szappan.
Amikor fiam volt ovis,akkor nem kellett vinni semmit, mindent a csoportpénzből vettek, ami havi 500 ft volt.
Nálunk nem kérnek tisztaságcsomagot, egyedül a fogkefe, fésű, amit be kell vinni.
A havi csoportpénzből (500Ft) fizetik ezeket.
Kislányom is most kezdte az ovit. Kezdő csomag kellett:
2 csomag 100-as papírzsebkendő
1 csomag szalvéta (100 db-os)
wc papír (először 1 tekercset kértek, utána szóltak, hogy bár fogkrémet is kértek, az nem kell, inkább vigyünk még wc papírt, tekercset nem mondtak)
1 folyékony szappan utántöltő.
Többször nem kell vinni, a havi 600 ft-os csoportpénzből megveszik.
1 tekercs wc papír
1 százas zsepi
1 fogkrém
1 éttermi szalvéta
1 folyékony szappan utántöltő
Ezt minden hónapban vinni kell és e mellé fizetünk 500 forint csoportpénzt/hó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!