Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi a véleményetek az óvodáról,...

Mi a véleményetek az óvodáról, ahová a kicsitek jár?

Figyelt kérdés
Úgy összességében: óvónőkről, dajkákról, tisztaságról, ételről, biztonságról, stb.
2013. szept. 19. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan elégedett vagyok. az óvónők kedvesek, türelmesek, sokat foglalkoznak a gyerekekkel, nem csak őrzik őket egész nap. Az ovi is szép, tiszta, tágas, ajtókat zárják napközben, kaja is finom és az adag is elegendő, lehet repetázni is aki szeretne. NAgyon jó kis ovi.
2013. szept. 19. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Óvónők közül az egyik kicsit "maradi", néha zsibbasztó, de nincs komoly gondom vele, a másik óvónéni és a dajkanéni szuper.

Tisztaság oké, kaja pont mint 30 évvel ezelőtt :), biztonság is rendben.

2013. szept. 19. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is elégedett vagyok az ovival ahová a lányom jár.Elsősorban annak örülök, hogy mivel egyházi óvoda sokat fordítanak a vallásos nevelésre.Édesapám lelkész, fontos számunkra a vallás.Egyébként ezen kívül is jó óvoda, óvónők, dajkák nagyon kedvesek, segítőkészek, sokat fejlődött a lányom mióta ovis.A kaja is jó, nem kerül sokba, nem kell csoportpénzt fizetni, csak azt a néhány dolgot kell bevinni 3 havonta amit szinte minden oviba kérnek.Sok a program, nem unatkoznak a gyerkőcök, sok fejlesztő foglalkozás is van.A fiam is ide fog járni jövőre.
2013. szept. 19. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
ovonők,dajkák, kedvesek ,tiszta az óvi és biztonság is pont jó .
2013. szept. 21. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Fiam nagyon szereti,és én is.most kezdte a kiscsoportot

tisztaság van.ez egy régebbi ovi,ez látszik is rajta,de nem lepukkant,karbantartott,az udvar és szépen rendezett.miden évben az egy százalékokból vesznek valami udvari játékot is,ami modern és megfelel az uniós előírásnak

a csoportszobánk nyáron lett kifestve,ezt mi csináltuk,mi adtuk össze rá a pénzt,így most nagyon szép,a székeket és asztalokat is újralakkoztuk

az ételt egy kiszállító hozza,mint a városban mindenhova,nem tudom milyen,még nem láttam,de az étlap alapján változatos.fiam megeszi,nem panaszkodik,hogy nem jó

az óvónőket és dajkát is nagyon szereti,sokat foglalkoznak velük,figyelnek rájuk.

2013. szept. 22. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szuper!Nagyon elégedett vagyok.Óvó néniket nagyon szeretjük,dajka kedves,bár most volt egy váltás,és én előzővel jobban meg voltam elégedve.Valahogy alaposabbnak és kedvesebbnek ismertem meg régit.Tisztaság,biztonság rendben.Ételek változatosak,koruknak megfelelő,és a válogatós lányom is a legtöbb dolgot megeszi.Udvaron lehetne több játék.Viszont a csoportszobában lévő játékok kárpótolnak.Sok foglalkozás van.
2013. szept. 24. 09:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ilyeneket írtatok. Elég sok panaszt hallok mindenfelől, és már azt hittem, hogy csak én vagyok elégedett az óvodánkkal.

Többek mondják, hogy az óvónők/dajkák szeretik hazavinni a "felesleget". Legyen az megmaradt uzsonna, szülő által bevitt gyümölcs, WC papír, PZS. Ti tapasztaltok ilyet? Mert én abszolút nem, inkább azt veszem észre, hogy megpróbálnak takarékoskodni.

2013. szept. 24. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!