Mi a véleményetek az óvodáról, ahová a kicsitek jár?
Óvónők közül az egyik kicsit "maradi", néha zsibbasztó, de nincs komoly gondom vele, a másik óvónéni és a dajkanéni szuper.
Tisztaság oké, kaja pont mint 30 évvel ezelőtt :), biztonság is rendben.
Fiam nagyon szereti,és én is.most kezdte a kiscsoportot
tisztaság van.ez egy régebbi ovi,ez látszik is rajta,de nem lepukkant,karbantartott,az udvar és szépen rendezett.miden évben az egy százalékokból vesznek valami udvari játékot is,ami modern és megfelel az uniós előírásnak
a csoportszobánk nyáron lett kifestve,ezt mi csináltuk,mi adtuk össze rá a pénzt,így most nagyon szép,a székeket és asztalokat is újralakkoztuk
az ételt egy kiszállító hozza,mint a városban mindenhova,nem tudom milyen,még nem láttam,de az étlap alapján változatos.fiam megeszi,nem panaszkodik,hogy nem jó
az óvónőket és dajkát is nagyon szereti,sokat foglalkoznak velük,figyelnek rájuk.
Örülök, hogy ilyeneket írtatok. Elég sok panaszt hallok mindenfelől, és már azt hittem, hogy csak én vagyok elégedett az óvodánkkal.
Többek mondják, hogy az óvónők/dajkák szeretik hazavinni a "felesleget". Legyen az megmaradt uzsonna, szülő által bevitt gyümölcs, WC papír, PZS. Ti tapasztaltok ilyet? Mert én abszolút nem, inkább azt veszem észre, hogy megpróbálnak takarékoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!