Van itt olyan, aki nem szereti gyereke ovónőjét?
Több óvónő is van, aki foglalkozik vele, mert délután keresztváltás szokott lenni a másik csoporttal, tehát összesen négy. Ebből kettőt (azon belül egyet) nagyon nem kedvelek.
Sajnos nincs garancia, ha máshová viszem, ott jobb lesz, és ezt az ovit már megszokták a gyerekeim (több is jár).
Tavaly nagyon nem szerettem az egyik ovónénit, majdnem öröm táncot jártam amikor megtudtam hogy idén már nem lesz.
Teljesen abban a tudatban voltam hogy a fiam se szívleli, erre most ki van bukva hogy nem lesz Ica néni.
Tegnap a boltba szaladt egy ugyan olyan hajú nő után (aki háttal ált) hogy ott az Ica néni.
Sziasztok,én konkrétan rosszul vagyok mindkét óvónőtől.A szemedbe mosolyognak meg hasonlók,a hátad mögött kibeszélnek.Az egyik már 3.alkalommal szólt be,de próbáltam nem észrevenni.Ha mégegyszer megteszi számíthat arra hogy leosztom mint a pókert.Eddig is komolyan vissza kellett fognom magam.
Ja,és kitűnően összejátszanak.Még jó hogy nemsokára elköltözünk...addig nem akarom máshova vinni a gyerkőcöt.Túl sok váltás lenne egyszerre neki.Egyébként van erre valakinek jó tanácsa?Tényleg nem szeretném a konfliktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!