Mit tehetnék, hogy felvegyék a 4 éves kislányom az oviba?
Nyáron költöztünk,egyik kerületből másikba.4 éves kislányomat most augusztusban szerettem volna beíratni a kerületi oviba,az óvoda vezető nem tudta azonnal felvenni,mert már megteltek a csoportok.Arra kért,hogy ne vegyem ki az első oviból,kezdjen ott szeptemberben és ha lesz üresedés akkor át veszi.Nem akarom ezt,mert ha visszaszokik a barátok és az ismert közösségbe nehéz lesz az új ovit elfogadni,szerintem.Most már én is dolgozom és az első ovink messze is van az út csak 3/4 óra és ezt egy nap oda vissza,munka és kis tesó mellett.Arra gondoltam még egyszer felkeresem az óvoda vezetőt és beszélek vele még egyszer.Vagy előtte kikérem az első oviból a kikérő lapot a kislányról és azzal együtt megyek hozzá!Lakcím szerint már az "új" ovihoz tartozunk.Nem akarok a két szék közül a földre esni,hisz ovi köteles a kislányom.Nagyon szeretném ha sikerülne megegyeznem a óvoda vezetővel!
Mit tennétek,mit mondanátok neki?
Arra is gondoltam,hogy míg át nem veszi az óvoda vezető addig nem járunk oviba,de már ovi köteles.Nem tudom!
Még nem óvodaköteles a kislányod, 2014.szeptemberétől lesz elvileg kötelező.
Ha nincs hely az oviban, hiába mész be, nem fogják felvenni. Kérdezz körbe a többi oviba, hátha van valahol hely (bár nem hiszem).
off: nem oviköteles, 5 éves kortól vagy 2014 szeptemberétől.
de addig még van 1 év, a jelenlegi és a jövőbeli törvény szerint is.
on: mi ugyan ebben a helyzetben vagyunk. holnap megyek, futok még egy kört. nekem a munkahelyem és az új lkaásunk is az ovi mellett van. 5 percre az ovi, majd 3 a melóhely. ehelyett napi 40km-t autózhatunk ha nem veszik át :(
7 vagyok!
örülök neki, képzeld, minket is átvettek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!