Milyen cipő kell az oviba?
Figyelt kérdés
Bentinek milyen jó amiben egész nap lesz? Kintre külön kell vagy amibe bement abban viszik ki? Tornacipő kell külön?2013. aug. 16. 13:54
1/5 anonim válasza:
Bent én két cipőt tartok, hogy tudjon választani. Egy pár szandált és egy zártabb vászoncipőt (gumi talpú).
Nálunk tornacipő nem kell, mert a tornateremben a benti cipőben vannak. Az udvarra kell váltó cipő, az időjárásnak megfelelően. EZ nálunk egy külön cipő, nem az, amiben otthonról megy, de télen a hótaposóból nincs mindig dupla, csak ha van régebbi lesportolt (több gyerekem van).
2/5 anonim válasza:
kislányomnak lesz egy benti meg egy kinti cipöje is az oviba .
3/5 anonim válasza:
nálunk kintinek az van, amiben visszük az oviba, nem kértek másikat.
A bentinél a lényeg, hogy tartsa a bokáját, mindegy, hogy szandi, vagy vászonycipő.
ami ki van zárva azok a kis topánkák, ballerinák, és a papucs.
Tornacipő óvodánként váltzó, ahogy az óvónénik kérik.
Nálunk csak a nagycsoportosoknak kell.
4/5 A kérdező kommentje:
Ami fogja a bokát az magas szárú, egész nap olyan cipőben kéne lennie? Én könnyű zetpol cipőre gondoltam.
2013. aug. 18. 17:02
5/5 anonim válasza:
Nekünk azt mondták a szülőin, hogy bentinek szandált (lehetőség szerint csatosat) vigyünk, kintinek pedig az időjárásnak megfelelőt. Nekem fiam van, kérdeztem, hogy mi van, ha nem találok csatosat..? Azt mondták, jó a tépőzáras is, csak az hamar tönkremegy, mert ráragad a szőnyegre. Cipőfűzőset kiscsoportba pláne nem ajánlanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!