Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen cipő kell az oviba?

Milyen cipő kell az oviba?

Figyelt kérdés
Bentinek milyen jó amiben egész nap lesz? Kintre külön kell vagy amibe bement abban viszik ki? Tornacipő kell külön?

2013. aug. 16. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Bent én két cipőt tartok, hogy tudjon választani. Egy pár szandált és egy zártabb vászoncipőt (gumi talpú).

Nálunk tornacipő nem kell, mert a tornateremben a benti cipőben vannak. Az udvarra kell váltó cipő, az időjárásnak megfelelően. EZ nálunk egy külön cipő, nem az, amiben otthonról megy, de télen a hótaposóból nincs mindig dupla, csak ha van régebbi lesportolt (több gyerekem van).

2013. aug. 16. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
kislányomnak lesz egy benti meg egy kinti cipöje is az oviba .
2013. aug. 17. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

nálunk kintinek az van, amiben visszük az oviba, nem kértek másikat.

A bentinél a lényeg, hogy tartsa a bokáját, mindegy, hogy szandi, vagy vászonycipő.

ami ki van zárva azok a kis topánkák, ballerinák, és a papucs.

Tornacipő óvodánként váltzó, ahogy az óvónénik kérik.

Nálunk csak a nagycsoportosoknak kell.

2013. aug. 18. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Ami fogja a bokát az magas szárú, egész nap olyan cipőben kéne lennie? Én könnyű zetpol cipőre gondoltam.
2013. aug. 18. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondták a szülőin, hogy bentinek szandált (lehetőség szerint csatosat) vigyünk, kintinek pedig az időjárásnak megfelelőt. Nekem fiam van, kérdeztem, hogy mi van, ha nem találok csatosat..? Azt mondták, jó a tépőzáras is, csak az hamar tönkremegy, mert ráragad a szőnyegre. Cipőfűzőset kiscsoportba pláne nem ajánlanak.
2013. aug. 19. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!