Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hol tudtok venni jó minőségű...

Hol tudtok venni jó minőségű melegítőket oviba?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 14:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyenek után kutatok, és amit legolcsóbban találtam, és új (mert használt szinte nincs is 98-as méretben, vagy ha van akkor már nagyon kopott, és ehhez képest drága) az a H&M. 1500-2000 Ft körül van, és jó minőségű, pamut. Bár most találtam a neten is egy angol ruházati áruház, ahol Lonsdale nacik vannak 1400-ért, bár ott van postaköltség. Mondjuk ha többet és mást is veszek, akkor megoszlik.

Próbáltam egyébként a kínaiban is, de azok annyira sz*ok, semmi szabás, nulla.

A C&A-ban pedig még a nyári cuccok voltak kirakva.

A tescoban is néztem, ott 2000-2500 Ft körül mozog, még oda visszanézek, hátha a nyári leértékeléskor fogok kapni.

Te hol nézted eddig?

2013. júl. 17. 14:24
 2/12 anonim ***** válasza:

Nálunk a kettesével csomagolt TESCO-s 3-4 hétig bírja (a kettő!).

A KIK-ben találtam picit vastagabbat, de az jóval strapabíróbbnak tűnik.

2013. júl. 17. 14:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Én Kyngás melegítőket vettem tavaly, nagyon jól beváltak, semmi kopás nincs rajtuk. Most is innen tervezem megvenni, várok, amíg bababörze lesz nálunk, mert mindig szoktak jönni.

Én ilyeneket vettem.

[link]

2013. júl. 17. 14:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Húú, 2., jó hogy mondod! Nem is gondoltam volna! Akkor nem veszek ott.

Én a Lonsdale-ről tudom, hogy szuper minőség, itt most a legolcsóbb:

[link]

A H&M-et pedig ki fogom próbálni. Szerintem jó lesz, mert más cucc van már onnan, és azok extrák! :-)

1-es voltam. :-)

2013. júl. 17. 14:39
 5/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ott tartok,hogy a Tesco leárazást figyeljük mi is!Az F&F márka eddig bevált,meg második gyerek után is,de még drága.

Scampről véleményetek?Nekem elég drága,de sokan istenítik.

A Kikben nem is gondolkodtam!Tényleg jók???Milyen fazon?

Ezt a Lonsdale-s oldalt nem merném megkockáztatni,ehhez béna vagyok.A méreteket sem találom...

A Kynga olyan kis fura.Nem tul divatosak,nem?

2013. júl. 17. 23:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Mi mar vettunk errol az oldalrol, 5 nap alatt megerkezik, uolyan, mint a kepeken, extra minoseg, meg ajandek bogret is kuldtek. :-) A meret evre van, pl 2-3 ev meretu Lonsdale melegito 98-asnak felel meg. Van egy ilyenunk, azert tudom ilyen biztosan! :-)

1. voltam :-)

2013. júl. 18. 09:04
 7/12 anonim ***** válasza:

[link]

Divatügyileg a Scamp szerintem megegyezik a Kyngával. Amúgy nem tudom, hogy mi a divat vagy mi nem, nálunk a legtöbb gyerek ilyen és ehhez hasonló melegítőben van az oviban. Ezenkívül a fiam elég vékony, s ezeknek a derekát legalább nem kellett utánagumiznom, mint például a Tescosét, ezenkívül ezek valóban nem is bolyhosodnak. Még a C&A-ban is körülnézhetsz, ott pl. tök jó melegítőalsókat vettem jó áron lánynak, de fiú nem volt egy darab sem. Nem tudom, nálunk eléggé vacak a C&A kínálata.

2013. júl. 18. 09:29
 8/12 anonim válasza:

Szia!

Én a dechatlonba szereztem be párat 2500ft-ért,jól néznek ki!

2013. júl. 19. 09:12
 9/12 anonim ***** válasza:
A Scamp-et javasolni tudom! ;) Igaz eddig nadrágunk nem volt tőlük, de más ruhák igen és azok jó minőségűek voltak! :) Nem mellesleg ez a nadrág, amit belinkeltetek 100%pamut, de pl. a Londsdale meg 65%poliészter! :/ Az utóbbit tuti nem venném meg!!!! F&F nacijaink vannak és szuperek!!! Rengeteget mostam már őket és még mindig jól bírják! ;)
2013. júl. 20. 00:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ja és van KIK-es nacink is, az is jól bírja! :)
2013. júl. 20. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!