Hol tudtok venni jó minőségű melegítőket oviba?
Én is pont ilyenek után kutatok, és amit legolcsóbban találtam, és új (mert használt szinte nincs is 98-as méretben, vagy ha van akkor már nagyon kopott, és ehhez képest drága) az a H&M. 1500-2000 Ft körül van, és jó minőségű, pamut. Bár most találtam a neten is egy angol ruházati áruház, ahol Lonsdale nacik vannak 1400-ért, bár ott van postaköltség. Mondjuk ha többet és mást is veszek, akkor megoszlik.
Próbáltam egyébként a kínaiban is, de azok annyira sz*ok, semmi szabás, nulla.
A C&A-ban pedig még a nyári cuccok voltak kirakva.
A tescoban is néztem, ott 2000-2500 Ft körül mozog, még oda visszanézek, hátha a nyári leértékeléskor fogok kapni.
Te hol nézted eddig?
Nálunk a kettesével csomagolt TESCO-s 3-4 hétig bírja (a kettő!).
A KIK-ben találtam picit vastagabbat, de az jóval strapabíróbbnak tűnik.
Én Kyngás melegítőket vettem tavaly, nagyon jól beváltak, semmi kopás nincs rajtuk. Most is innen tervezem megvenni, várok, amíg bababörze lesz nálunk, mert mindig szoktak jönni.
Én ilyeneket vettem.
Húú, 2., jó hogy mondod! Nem is gondoltam volna! Akkor nem veszek ott.
Én a Lonsdale-ről tudom, hogy szuper minőség, itt most a legolcsóbb:
A H&M-et pedig ki fogom próbálni. Szerintem jó lesz, mert más cucc van már onnan, és azok extrák! :-)
1-es voltam. :-)
Sziasztok!
Ott tartok,hogy a Tesco leárazást figyeljük mi is!Az F&F márka eddig bevált,meg második gyerek után is,de még drága.
Scampről véleményetek?Nekem elég drága,de sokan istenítik.
A Kikben nem is gondolkodtam!Tényleg jók???Milyen fazon?
Ezt a Lonsdale-s oldalt nem merném megkockáztatni,ehhez béna vagyok.A méreteket sem találom...
A Kynga olyan kis fura.Nem tul divatosak,nem?
Mi mar vettunk errol az oldalrol, 5 nap alatt megerkezik, uolyan, mint a kepeken, extra minoseg, meg ajandek bogret is kuldtek. :-) A meret evre van, pl 2-3 ev meretu Lonsdale melegito 98-asnak felel meg. Van egy ilyenunk, azert tudom ilyen biztosan! :-)
1. voltam :-)
Divatügyileg a Scamp szerintem megegyezik a Kyngával. Amúgy nem tudom, hogy mi a divat vagy mi nem, nálunk a legtöbb gyerek ilyen és ehhez hasonló melegítőben van az oviban. Ezenkívül a fiam elég vékony, s ezeknek a derekát legalább nem kellett utánagumiznom, mint például a Tescosét, ezenkívül ezek valóban nem is bolyhosodnak. Még a C&A-ban is körülnézhetsz, ott pl. tök jó melegítőalsókat vettem jó áron lánynak, de fiú nem volt egy darab sem. Nem tudom, nálunk eléggé vacak a C&A kínálata.
Szia!
Én a dechatlonba szereztem be párat 2500ft-ért,jól néznek ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!