Szerintetek nagy hibát követek el, ha a gyerekem leendő óvónőjével előzetesen megbeszélek valamit? Részletek lenn.
A gyerekemnek van egy neurológiai betegsége, melyre gyógyszert szed reggel és este, itthon adom be neki. Gyógyszerszedés óta tünetmentes. Előtte is max 1 s-ig tartó szédülés volt a tünet. Aggódom, hogy mi lesz vele az oviban, hogy az óvónő nem-e fog tartózkodni az én gyermekem óvodai ellátásától. Mert ha csak egy hangyányit is ódzkodik egy "beteg" gyerek nevelésétől, akkor még megelőzve a kényelmetlen napokat, inkább másik csoportot keresnék neki, ahol az óvónőnek ez nem probléma.
Ezért szeretném vele tisztázni még idő előtt a dolgot. Vagy túlgondolom? Úgy el vagyok keseredve... :-(
Lehet, hogy félreérthető vagyok, ÉN NEM AKAROM ELTITKOLNI!
Csak azon filózom, hogy még most a nyáron, ovikezdés előtt beszéljek-e az óvónővel, vagy mindez felesleges. Elég lesz ovikezdéskor, az első szülőin privátban.
Mint írtam már, epilepszia. Nagyon enyhe típusú, a roham nála úgy néz ki, hogy a másodperc tört részéig sem tartó, szédülésre hasonlító állapot, a szemén látszik, hogy egy pillanatra "kihagy". De a gyógyszerszedés óta teljesen tünetmentes. :-)
Amúgy sokáig nem is vettük komolyan, mert azt gondoltuk, hogy csak fáradt. Sőt a környezetünkbe bárkinek mutattuk (mert senki nem figyelt fel rá, ha nem hívtuk fel rá a figyelmet). A védőnő például azt mondta, hogy egy háromgyerekes családban, vagy olyan helyzetben, amikor nem minden figyelem egy gyerekre irányul, észre sem veszik. Úgyhogy nagy szerencsénk volt, hogy ilyen korán kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!