Szerintetek ki a jobb? Egy fiatal ovónő vagy egy olyan aki már a ti gyerekkorotokban is ovónő volt?
Nem kor függő szerintem sem.
A kisfiam most fejezte be a kiscsoportot.Az egyik óvónő kb 45 éves.A másik 2-3 év múlva nyugdíjba megy...(már nagyon várja).A dajka néni is nyugdíj kor körül jár már.
A én kisfiam a dajka nénit szokta emlegetni.A másik két óvónőt az 1 év alatt max 2 szer említette meg itthon.Már mind a két óvónő belefáradt a munkájába és ez sajnos meglátszik a munkájukon is.Tervezem,hogy átrakom másik csoportba vagy elviszem másik oviba a gyereket.A szülőkkel beszéltettünk erről és többen vagyunk ugyanilyen véleményen az óvónőkkel kapcsolatban.
A bölcsi teljesen más volt.Ott még odafigyeltek a gyerekekre.Tényleg szerette mind a két gondozónő azt amit csinált.Hiányoznak is de nem csak nekem a gyereknek is.Amikor bölcsibe járt a fiam oda mentek óvodapedes tanulók és volt köztük két óvóbácsi is :) Egyenesen imádta a óvóbácsikat.Két hetet voltak ott gyakorlaton de a fiam még ma is szokta emlegetni az óvóbácsikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!