Fontos! 3 hónapos terhes vagyok amikor beírattam a gyereket (akkor még nem tudtam róla, hogy terhes vagyok . ) Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Felvették az oviba, mit fognak szólni az óvónők, hogy "nagy "hassal fogom vinni beszoktatni a gyereket? Viszont úgy gondolom jót tenne neki az óvoda. Kérlek írjátok le a tapasztalatokat , véleményeteket úgy gondoltam ,hogy alvás után mennék érte 15 ra .2013. jún. 11. 09:42
11/22 anonim válasza:
én nagyhasal hoztam vittem a fiamat ,kislányomal meg 3 hetesen már mentem az iskola elé a nagyfiamért,a lányom soha nem betegedett meg pedig nem 1x voltak a bátyai náthásak.
12/22 anonim válasza:
Végig fog menni az összes betegségen, cserébe amikor majd ő jár oviba, valamennyire védett lesz már. Nálunk 2 év van közöttük, a nagy minden betegséget hazahozott a kicsinek, az első ovis évben kb fele-fele arány volt az ovibajárás-betegség. De aztán mikor a kisebbik kezdte az ovit, már alig volt beteg.
13/22 anonim válasza:
Nekem 2 bátyám van egyik 5 (óvoda)a másik 3(bölcsőde) éves volt mikor én 3 hónapos. Hazahoztak minden betegséget, de nekem nem sokszor lett bajom, persze ők ketten elkaptak egymástól mindent , de én nem sokszor, és soha nem voltam beteges fajta. Se mikor óviba kerültem se mikor iskolába.Bárányhimlőt elkaptam tőlük, volt kemény 3 pöttyöm, de hiába voltak skarlátosak én nem kaptam el, pedig anyu nagyon félt.
14/22 A kérdező kommentje:
mondjuk betegséget akárki hazahozhatja ... a családból .. nem, csak az oviból lehet összeszedni . csak félek hogy nehogy az újszülöttel többet legyek kórházba mint otthon :S
2013. jún. 11. 15:44
15/22 anonim válasza:
Mindenesetre amikor megszületik a baba, tartsd otthon a másik picit is.Így nem fogja annyira megviselni:)
16/22 A kérdező kommentje:
akkor elvileg 3 hónapot járna oviba .. meddig lehet ilyenkor otthon tartani ?
2013. jún. 11. 17:09
17/22 anonim válasza:
Amennyit szükségesnek érzed. Vond be a pici körüli teendőkbe,vagy akár etesse,pelenkázza a játékbabáját.
Én egy-két hónapot tartanám otthon a helyedben:)
18/22 anonim válasza:
Igenis vidd egész napra az oviba,neked is könnyebb így,kinek mi köze van hozzá,hogy te otthon vagy és babát vársz.Őket azért fizetik,hogy az oviban dolgozzanak,ha ez nem tetszk menjenek máshova melózni.Az én kisfiam másfél éves kora óta bölcsis,ott is ment eleinte a pofa vágás.
19/22 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát :)
2013. jún. 12. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!