Kaposváron tudtok ajánlani jó gyerekorvost, óvódát. Stb? többi lent.
Figyelt kérdés
Most készülünk Kaposvárra(cukorgyár környéke) költözni és keresnék jó gyerekorvost, felnőtt háziorvost, óvodát!
Későbbiekben pedig szükségem lenne jó szülész-nőgyógyászra is! Köszönöm!
2012. júl. 12. 12:52
1/2 anonim válasza:
Gyerekorvost tudok ajanlani,en gyermekkoromban hozza jartam. Nemeth Editnek hivtak. Elerhetoseget nem tudok mert mar 18 eves korom ota nem voltam nala es 4 eve kulfoldon elek.
Amikor 18 eves lettem akkor egy Magony Anett nevu doktornohoz kezdtem jarni de kb 1-szer voltam nala igy velemenyt nem igazan tudok mondani. (19 evesen mentem ferjhez es jottunk kulfoldre).
Nogyogyaszt nem tudok sajnos ajanlani mert csak egyszer voltam es nem emlexem a nevere.
Ovodat se tudok mondani mert en nem Kaposvari vagyok hanem egy Kaposvartol 25 km-re fekvo kis faluba nottem fel.
2/2 anonim válasza:
Én csak ovit tudok, Kaposvári Egyetem Gyakorlóovija nagyon jó, jók a szakemberek, és gyakorló óvónők is ott vannak sokat, több szem többet lát, több ember többet tanít, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!