A kislányom jele a mosómedve de nem igazán örül neki. Fél a medvéktől és hiaba mondom ez nem olyan medve, neki úgyis medve. Mondanátok kérlek olyan meséket / könyveket amiben egy mosómedve a hős esetleg szereplő?
Figyelt kérdés
jan. 17. 15:06
1/22 anonim válasza:
Disney Pocahontasban van egy cuki mosómedve.
2/22 anonim válasza:
Mosó Masa mosodaja, gyerekkorom egyik kedvenc mesekönyve ❤️
3/22 anonim válasza:
Van egy borzasztó cuki videó, ahogy mosómacinak vattacukrot adnak, elviszi megmosni, és elolvad a vízben, ő meg keresi. Ha érdekel, belinkelem. :D
4/22 babyboom567 válasza:
Mondjuk én biztosan kérnék másik jelet.
6/22 anonim válasza:
Mosómedve ovisjel? Én inkább azért kérnék mást, mert nem fogja tudni lerajzolni, pláne ha napi több rajza készül és mindegyikre kell🙆🏼♀️.
7/22 anonim válasza:
Régen bezzeg egyszerű jelek voltak, mint a napocska - ez volt az én jelem -, bögre, labda, vagy gomba, amiket könnyű lerajzolni.
8/22 anonim válasza:
Menjetek el egy állatkertbe, nézzétek meg közösen.
9/22 anonim válasza:
A pocahontasbanna mosómedvék nagyon ijesztőnek, én semmiképpen nem mutatnám, még úgy is traumát okozott, hogy nagyobbacskán láttam.
A vattacukrost videót én is ajánlom:D
10/22 anonim válasza:
Tudom nem a legszerencsésebb a tiktokot használni, de nagyon cuki mosómacis videók vannak fent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!