Akinek nagyon nehezen oldódott fel az oviban a gyerkőc, ott melyik évben jött az áttörés?
Figyelt kérdés
A fiunk bemegy, nem sír, de nem is csinál semmit. Az óvónők újak, de a régiekkel is ez volt, azt mondják, biztos be fog illeszkedni, bár bevallották, hogy ilyen viselkedést eddig még nem láttak. Meddig tarthat ez?
Itthon egyáltalán nem így viselkedik. Beszél, játszik, eszik, iszik, alszik. Sírni itthon sem szokott.
szept. 10. 20:20
1/5 anonim válasza:
Engem anyám letett az ovodában reggel a sarokba, magam elé vettem a kockákat, és amikor jött értem ugyanott ültem, és kockáztam, este. Ezt emlegeti feszt, magyarázva miért is lettem magamnak való, emberkerülő mára. És ez így jó nekem.
2/5 anonim válasza:
Nagycsoportos korában. De főleg, mikor már másodszor járta. Iskolában már egész ügyes.
4/5 anonim válasza:
úgy általános 4.ben.
Addig ahogy az óvónénik fogalmaztak, kis mimóza volt.
Nem játszott, nem szerepelt, nem mondta a többiekkel a dalokat. Ült és ennyi.
Suliban is egy szava nem volt. Bement, szó nélkül végighallgatta a napot majd hazajött.
4.ben egyik napról a másikra kinyílt a csipája. Lett egy barátja, onnantól meg már a "rosszgyerekek" közé tartozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!