Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovi kréta? Mit lehet róla...

Ovi kréta? Mit lehet róla tudni? Van aki már használja?

Figyelt kérdés
aug. 30. 14:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

7,

Miért kellene tudnia róla? Az óvodánk/iskolának kell tudnia róla az első perctől!

De az orvosnak?

Neki akkor kell tudnia róla, ha az ő szaksegítsége kell.

Mivel nincs szükségem táppénzre sem (home office-szal megoldom), eddig se szóltam.

Akkor szóltam, ha igazolás kellett és akkor, amikor már tudtam a végét a hiányzásnak.

MINDENKINEK megfelelt így.

Leginkább a háziorvosnak, mert nem raboltam az idejét duplán, triplán.

Mivel kisgyerekről van szó, szándékos lógás nem játszott, senki nem kételkedett benne, hogy beteg, okkal hianyzik.

Tiniknél lesz ennek az egésznek jelentősége.

Táppénzt meg LEHET utólag, olvass törvényt!

aug. 30. 18:47
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Tegnap mondták el nekünk szülőin, hogy nekünk, szülőknek ezzel semmi dolgunk nincs. Az óvónők fogják ide feltölteni az igazolásokat (nem az orvos), és ennyi. Nekünk ugyanúgy ki kell kérni az igazolást az orvostól, és átadni az óvónőknek, ahogy eddig is.

De lehet máshol máshogy fogják csinálni, de nekünk ezt mondták tegnap.

aug. 31. 09:57
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
Utolso. Szerintem nem. A cikk azt irja a telexen es medical online on is,hogy ahogy a doktor beuti a hianyzast, atvezeti a a kretaba autonatikusan. Kotelezoen elektronikus lesz, papir alapon megszunik.
aug. 31. 10:36
 14/17 anonim ***** válasza:
11-re Én sem voltam táppénzen már 6 éve, mert kamaszodnak a gyerekek és home officeban dolgozom, nincs rá szükség. És én sem szoktam szólni a dokinak, mikor lebetegszenek valami banális náthával. Ha már jól vannak, írok, hogy kérek szépen egy igazolást múlt kedd és most péntek között, és szó nélkül küldte mindig.
aug. 31. 10:45
 15/17 anonim ***** válasza:

13, szerintem az, hogy az óvónő mit mondott tegnap szülőin, akik már látták a rendszert, relevánsabb, mint egy telex cikk. NÁLUNK IDÉN így lesz. Hogy később hogy lesz, az más kérdés. Hogy nálatok mi lesz, megint nem tudhatom. A saját infómat írtam le.

De előre láthatólag az óvónő annyit mondott, nem ők, hanem a szülők fogják feltölteni az igazolást. - és még mindig nem volt szó a dokiról.

Ha meg a doki fogja mégis, akkor ő fogja. Én azt nem tudom.

aug. 31. 15:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15, iskolásoknak eddig így ment. Megkaptad emailben vagy paíron, lefotóztad, feltöltötted.

EZEN akarnak változtatni és EGYÚTTAL bevezetni az ovisoknak is, akinek eddig semmi közük nem volt a krétához.

Annak semmi értelme, hogy az eddig létező módszert vezessék be az ovisoknak.

aug. 31. 15:32
 17/17 anonim ***** válasza:
16, szerintem sincs értelme, azt nem is írtam, hogy szerintem jó ez a rendszer.
szept. 1. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!