Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis szülői kiscsoportosoknak...

Ovis szülői kiscsoportosoknak mikor szokott lenni?

Figyelt kérdés
Volt már egy Június végén, de csak nagyon alap dolgokról volt szó. Azt mondták lesz még augusztusban, de még semmi. Jele sincs még a gyereknek.

aug. 21. 14:33
 1/8 anonim válasza:
94%

Szia!

Óvó néni vagyok, nálunk a nevelési év kezdete előtti napon, délután van mindig. Ha az hétfő, akkor előtte héten. A jel miatt ne izgulj, első héten is bőven ráértek választani. Ha amiatt izgulsz, hogy mindent beszereztetek-e, ne tedd, az első hetek éppen erről fognak szólni, ez a beszoktatás ideje, mindent pótolni tudtok majd menetközben.

aug. 21. 14:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
aug. 21. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
A mi ovinkban szeptember végén 😅
aug. 21. 19:21
 4/8 A kérdező kommentje:
De hogyhogy igy van? Azt hittem ovikezdésre már mindenhol ott kell lennie a jelének, megmondjak mit kell venni stb.
aug. 21. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezeket személyesen tudtuk megbeszelni amikor aug. végefelé bementünk az oviba megbeszélni, hogy melyik nap kezdjen a gyerek (nálunk vegyes csoportok vannak, nem akarják egyszerre fogadni az összes kicsit)
aug. 21. 21:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekünk ez júniusban lett megbeszélve, hogy ki mikor kezd, ezt legalább tudjuk, de ezenkívül tényleg semmit. De mindegy, akkor várunk.
aug. 21. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk kezdés előtt augusztus legvégén van szeptember elején szokott lenni.
aug. 22. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi szeptember 4-én kezdünk, és 2-án lesz szülői.

Volt egy június 24-én, de ott még konkrét dolgokról nem volt szó. Kapott mindenki egy lapot, amiről jelet választhat, azt el kell dönteni szept. 2-ig.

aug. 22. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!