Begipszelt kezű gyereket vittetek oviba? Óvónők mit szóltak hozzá?
Figyelt kérdés
Jól van, nem a domináns keze tört el, szinte mindent megcsinál, pisilés, evés nem gond, öltözés is nagyrészt megy. Egy hete van itthon, a fix körkörös gipszet ma megkapta, könyök alatt ér.ápr. 25. 17:55
11/16 anonim válasza:
A kisfiam csoportjaban epp van egy torott kezu gyerek. Miert ne mehetne attol.
12/16 anonim válasza:
9es uhh na az gáz, az anyák gyöngye az is...
13/16 anonim válasza:
Törőtt labujjal 6 hetet otthon ? 😂
Ne viccelj mar. Az enyem is eltort, sőt inkabb tőből kitort
Valoban 6 het a teljes gyogyulas hiszen ugyan olyan csont mint barmelyik masik.
De mar masnap reggel vittem a gyereket suliba. Fajt termeszetesen. 1 hetig elegge. Masodik heten mar autot vezettem. Aztan harmadik hettol mar csak akkor fajt ha direkt hajlitgattam vagy nyomkodtam.
Ha a gyerekemnek eltort volna. 1 hetet otthon marad max amig tenyleg faj es jobban kell ra vigyazni.
Orvos se emlitette , hogy 6 het fekves 😅 .
Azt mondta kemeny talpu cipobe lehet setalni, sot kell is.
14/16 anonim válasza:
Én jártam anno törött kézzel oviba, nem volt gond. Anyu sokszor emlegeti, hogy első héten tartott csak otthon, amíg fájt, utána lelőni nem lehetett kb., szóval ment mindenki a dolgára. :D
15/16 anonim válasza:
Nem, ilyennel még nem találkoztam a közel 10 éves dajkai pályafutásom alatt. Pedig vannak cifra betegségek amik csak akkor jönnek elő mikor anyu már távozik.
16/16 A kérdező kommentje:
Jár a kisfiam oviba, mire mentünk első nap, már épp volt egy törött kezű kislány is.
máj. 2. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!