Mindenhol igaz az hogy a kisebbség semmibe nem ad bele anyagilag ami az óvoda érdekét szolgálja?
Mert nekik minden ingyen van. Az iskolába mondjuk hogy fog menni osztálykirándulásra vagy akármi olyan programra amibe fizetni kéne?
Ez most csak egy felvetés, most az óvoda van porondon.
A rövid lényeg közösen csináltatnánk egy szekrényt, szülőkkel de ők nem szállnak bele. Pedig nem is nagy összegről van szó.
Kisebbség alatt a cigányokat értettem.
4-es azért nem mehet az sem állandóan hogy majd a többi szülő összeadja nekik a pénzt. Ők meg vígan elvannak. Ki se találd.
Mi (lekopogom) szerencsések vagyunk. Van kisebbségi csoporttársa a kislányomnak, érződik a szülőkön és látszik is, hogy tottttál más kultúra, de nagyon normálisak minden tekintetben, így abszolút nem jellemző, hogy kihúznák magukat a közösségi dolgokból, sőt... Az egyik családnál apuka valamelyik reggel a szemem láttára zsebből kirántott egy köteg pénzt, hogy "húú elfelejtettük, ne haragudj, mennyi is kell? 10-es, 20-as?" :D :D Fogalmam sincs mit felejtettek el én csak nevetve elkönyveltem magamban, hogy atyaaaég. :D Ugyanezen családból anyuka most pl. elsőként jelentkezett, hogy süt a farsangra.
Ellenben van a lányomnak egy kislány ovis társa, akit egyedül nevel az anyukája és alkalmi munkákból, takarításból élnek, nem talál semmi normálisat, amit össze tudna egyeztetni a gyerekkel. Őt tudom, hogy sokszor nehezére esik mondjuk gyümölcsöt behozni, vagy sütit, üdítőt, ilyesmiket. Nem csinálunk belőle ügyet, mert tudjuk, hogy milyen helyzetben van.
Te szerintem inkább azokra gondolsz, akik akár megtehetnék, de polgárpukkasztásból már csak azért sem... Na az ilyenek remélem elkerülnek az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!