Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kakigond az óvodában?

Kakigond az óvodában?

Figyelt kérdés

Kislányom most kezdte az óvodát, ma volt a harmadik napja.

Most délután jelezték, hogy történt egy "kis baleset", bekakilt. Nem forszíroztam, elindultunk haza, itthon bontom ki a csomagot, és a nadrágba volt becsomagolva a kisbugyi, és a legnagyobb meglepetésemre a komplett "csomag" is.

Értem én, hogy óvoda és nem bölcsőde, meg itt már szobatiszták a gyerekek. Az én kislányom is az, a kakival sincsen szerencsére problémánk, tetszik neki a wc is. Akármennyire játszik, jelez, ha wc-re kell mennie.

Kérdésem az lenne, hogy ez így normális?

Köszönöm a válaszokat!

2023. szept. 5. 16:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
Ilyen se hallottam még! Beteg, de vicces is.
2023. szept. 5. 17:14
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Ez olyan angolos lett. Ott szokàs, hogy nem nyùlnak hozzà, ùgy viszed haza, ahogy ,,termelődött".
2023. szept. 5. 17:29
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
Igen, így szokták. Az ovononek nem dolga a xart kiszedni a bugyibol.
2023. szept. 5. 17:51
 14/22 A kérdező kommentje:

Ha így szokás, akkor így szokás. Nem probléma, csak nagyon meglepődtem.

Mondjuk, megkérdeztem pár ismerőst, akinek másik oviba jár(t) a gyereke, mindegyik csodálkozott, náluk kiborították legalább a nagyját.

2023. szept. 5. 20:03
 15/22 anonim ***** válasza:
22%
Akkor mégis van probléma és mégsem jelez akàrmennyire játszik, hiszen bekakilt..
2023. szept. 5. 22:06
 16/22 A kérdező kommentje:
Mivel nem voltam ott, nem tudom, hogy történt, ő nem akart beszélni róla, akárhogy kérdeztem. Holnap majd rákérdezek az óvodában, és akkor majd okosabb leszek.
2023. szept. 5. 22:21
 17/22 A kérdező kommentje:

Na, kiderült, szólt a kislányom, de mire kijutott, sajnos nem tudta visszatartani (amúgy egész jól tudja tartani).

Én nem hibáztatni szeretnék senkit sem, csak meglepődtem. Hozzáteszem, csak azoktól hallottam, hogy így küldik haza a csomagot, akiknek a gyermeke ebbe az oviba jár. Aki másik oviba jár, egyetlen egy sem mondta, hogy így csinálják.

Számomra furcsa ez, de ha ez a szabály, akkor ez.

2023. szept. 6. 10:49
 18/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem csinálják így sehol, ahogyan te is megfigyelted. Valószínűleg van itt valami elmebeteg dadus. Gondolom arra játszik, hogy úgysem szól egy szülő sem emiatt a vezetőnek.
2023. szept. 6. 12:11
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
De könyörgöm kicsit te is szedd màr össze magad. Semmi gond nincs azzal ha a gyereked egyszer bekakàlt, de ne védd màr minden mondatodban. Leírtad màr, hogy nektek semmi problémàtok a kakàval, akàrmennyire is játszik szól. Majd most leírtad, hogy szólt is, csak nem érti ki időben PEDIG MILYEN JÓL VISSZA TUDJA TARTANI. Fejezd már be, beszart nem nagy ügy. Nem kell védened..
2023. szept. 6. 12:57
 20/22 A kérdező kommentje:

Kedves #19-es!

Remélem, szebbé tette a napodat ez a hozzászólás!

Szép estét Neked! 😊

2023. szept. 6. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!