Kakigond az óvodában?
Kislányom most kezdte az óvodát, ma volt a harmadik napja.
Most délután jelezték, hogy történt egy "kis baleset", bekakilt. Nem forszíroztam, elindultunk haza, itthon bontom ki a csomagot, és a nadrágba volt becsomagolva a kisbugyi, és a legnagyobb meglepetésemre a komplett "csomag" is.
Értem én, hogy óvoda és nem bölcsőde, meg itt már szobatiszták a gyerekek. Az én kislányom is az, a kakival sincsen szerencsére problémánk, tetszik neki a wc is. Akármennyire játszik, jelez, ha wc-re kell mennie.
Kérdésem az lenne, hogy ez így normális?
Köszönöm a válaszokat!
Ha így szokás, akkor így szokás. Nem probléma, csak nagyon meglepődtem.
Mondjuk, megkérdeztem pár ismerőst, akinek másik oviba jár(t) a gyereke, mindegyik csodálkozott, náluk kiborították legalább a nagyját.
Na, kiderült, szólt a kislányom, de mire kijutott, sajnos nem tudta visszatartani (amúgy egész jól tudja tartani).
Én nem hibáztatni szeretnék senkit sem, csak meglepődtem. Hozzáteszem, csak azoktól hallottam, hogy így küldik haza a csomagot, akiknek a gyermeke ebbe az oviba jár. Aki másik oviba jár, egyetlen egy sem mondta, hogy így csinálják.
Számomra furcsa ez, de ha ez a szabály, akkor ez.
Kedves #19-es!
Remélem, szebbé tette a napodat ez a hozzászólás!
Szép estét Neked! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!