Óvodavaltas 5 hónap után?
Sziasztok!
A kerdesem az lenne, hogy volt e mar valaki olyan helyzetbe, hogy a gyermeke csak 4,5,6 honapot jart egy intezmenybe es aztan valtottatok? (Az egyik kisfiam 4 a masik 2 eves.)
A helyzet az, hogy koltozni fogunk, de sajnos a folyamat tovabb tart,mint gondoltuk es csak oktober vagy november vegen tudunk atkoltozni az uj helyre.Addig viszont a ket kisfiamnak intezmenybe kellene mennie, mert nekem vissza kell mennem dolgozni. Szoval az egyik kisfiam oviba a masik pedig bolcsibe menne. Felek, hogy ha csak ennyi idore mennek akkor az nagyon rossz hatassal lesz rajuk foleg, hogy utana koltozunk aztan meg kellene szokni egy ujabb helyet raadasul -idezojelben -engem is "elvesztenek".
Arra gondoltam, hogy elmennek fizetes nelkuli szabadsagra, de nem tudjuk mit csinlajunk, mert hatalmas kieses lenne ez penzugyileg.
Mi a velemenyetek vagy a tapasztalatotok, ha van?
Koszonom a valaszaitokat!
A kisfiam eddig nem jart oviba, helyhiany miatt. Nem vagyok fizetes nelkulin, kapom a gyedet meg szeptemberig.
Es igen ,fizikailag kellene bent lennem a munkahelyen.
Koszonom a valaszokat!
"Nem vagyok fizetes nelkulin, kapom a gyedet meg szeptemberig."
Ez technikailag csak és kizárólag fizetés nélküli szabadság mellett oldható meg.
Áruld már el, hogy ha te be tudsz járni dolgozni majd az új lakóhelyetekrol is, akkor a gyerekeket miért nem lehet majd onnan hordani?
12-es, nalunk pl ugy van, hogy az ovi a varos egyik vegeben van, en meg a masik vegeben dolgozom, es egy harmadik vegeben lakunk, tehat mind az ovitol, mind a munkahelytol messzebb.
Reggel iszonyat nagy dugo van, ha nekem kene vinnem a gyereket, keptelenseg lenne megoldani, olyan koran le kene raknom az oviban ahhoz, hogy en beerjek, hogy az meg nyitva sincs (en fel7re jarok dolgozni).
A ferjem viszi, igy meg van oldva, de amugy nem tudnank.
Szoval lehet a kerdezoek se tudjak, ennek annyifele oka lehet, szerintem tokmindegy mi, ezt az opciot mar elvetette, nyilvan ezerszer atgondolta.
Hogy jön össze az öt hónap?
Szeptemberig (szeptemberben még kapod, vagy már ott sem?) kapod a gyedet, tehát legkorábban szeptemberben mennének a kicsik intézménybe.
Október végén költöztök. Az barátok között is két hónap, ha még szeptemberben is kapod a gyedet, akkor annyi se.
Én ennyit szerintem bevállalnék fizetés nélkülivel, gyessel, ez azért nem olyan brutális, mintha fél évvel számolsz.
Az a fontos, hogy az új oviban/bölcsiben meglegyen a helyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!