Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodavaltas 5 hónap után?

Óvodavaltas 5 hónap után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kerdesem az lenne, hogy volt e mar valaki olyan helyzetbe, hogy a gyermeke csak 4,5,6 honapot jart egy intezmenybe es aztan valtottatok? (Az egyik kisfiam 4 a masik 2 eves.)

A helyzet az, hogy koltozni fogunk, de sajnos a folyamat tovabb tart,mint gondoltuk es csak oktober vagy november vegen tudunk atkoltozni az uj helyre.Addig viszont a ket kisfiamnak intezmenybe kellene mennie, mert nekem vissza kell mennem dolgozni. Szoval az egyik kisfiam oviba a masik pedig bolcsibe menne. Felek, hogy ha csak ennyi idore mennek akkor az nagyon rossz hatassal lesz rajuk foleg, hogy utana koltozunk aztan meg kellene szokni egy ujabb helyet raadasul -idezojelben -engem is "elvesztenek".

Arra gondoltam, hogy elmennek fizetes nelkuli szabadsagra, de nem tudjuk mit csinlajunk, mert hatalmas kieses lenne ez penzugyileg.

Mi a velemenyetek vagy a tapasztalatotok, ha van?

Koszonom a valaszaitokat!

2023. aug. 20. 13:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A kisfiam eddig nem jart oviba, helyhiany miatt. Nem vagyok fizetes nelkulin, kapom a gyedet meg szeptemberig.

Es igen ,fizikailag kellene bent lennem a munkahelyen.

Koszonom a valaszokat!

2023. aug. 20. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok fizetes nelkulin, kapom a gyedet meg szeptemberig."

Ez technikailag csak és kizárólag fizetés nélküli szabadság mellett oldható meg.

Áruld már el, hogy ha te be tudsz járni dolgozni majd az új lakóhelyetekrol is, akkor a gyerekeket miért nem lehet majd onnan hordani?

2023. aug. 20. 19:16
 13/15 anonim ***** válasza:

12-es, nalunk pl ugy van, hogy az ovi a varos egyik vegeben van, en meg a masik vegeben dolgozom, es egy harmadik vegeben lakunk, tehat mind az ovitol, mind a munkahelytol messzebb.

Reggel iszonyat nagy dugo van, ha nekem kene vinnem a gyereket, keptelenseg lenne megoldani, olyan koran le kene raknom az oviban ahhoz, hogy en beerjek, hogy az meg nyitva sincs (en fel7re jarok dolgozni).

A ferjem viszi, igy meg van oldva, de amugy nem tudnank.

Szoval lehet a kerdezoek se tudjak, ennek annyifele oka lehet, szerintem tokmindegy mi, ezt az opciot mar elvetette, nyilvan ezerszer atgondolta.

2023. aug. 20. 19:44
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

Hogy jön össze az öt hónap?

Szeptemberig (szeptemberben még kapod, vagy már ott sem?) kapod a gyedet, tehát legkorábban szeptemberben mennének a kicsik intézménybe.

Október végén költöztök. Az barátok között is két hónap, ha még szeptemberben is kapod a gyedet, akkor annyi se.

Én ennyit szerintem bevállalnék fizetés nélkülivel, gyessel, ez azért nem olyan brutális, mintha fél évvel számolsz.

Az a fontos, hogy az új oviban/bölcsiben meglegyen a helyük.

2023. aug. 20. 22:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Az öt honapot, azert szamoltuk, mert ha nem veszek ki fizetes nelkulit, akkor mindenkeppen jarna fel evet azon a helyen, ahol jelenleg lakunk. Nem tennem meg, hogy 2 honap, aztan hirtelen valtas. Az pedig egyaltalan nem biztos, hogy oktober vegen tudunk koltozni, mivel varnunk kell, hogy a jelenlegi lako talaljon maganak masik lakast, ha megkapja a penzt a lakasert. Abban egyeztunk meg, hogy erre 3 honapot kap. Viszont lehet, hogy elobb talal, lehet, hogy kesobb. Bonyolult a helyet, ezert minden megoldast probalunk szamba venni.
2023. aug. 26. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!