Hogy adjam neki elő??
Szóval most azt akarod mondani, hogy az elmúlt egy évben egyszer sem kérdezted meg az óvónéniktől, hogy mi volt a gyógypedagógiai foglalkozáson és az sem érdekelt, hogy hívják a gyógypedagógust aki a kisfiadat fejleszti?
Ne haragudj, de itt te vagy a hibás! 1 éven keresztül leszartad, hogy ki foglalkozik a gyerekeddel és hol tart a fejlődésben és most még te vagy felháborodva?
Ez abszurd....
Én is auti gyereket nevelek.
Ismerem a gyerekem gyógypedagógusát és rendszeresen beszélek vele.
Én nem hagytam volna, hogy lerázzon. Telefonon keresném, egyeztetnék, hogy hol tart, itthon mivel segítsem.
Nem volt furcsa, hogy nem kaptatok utasításokat, javaslatokat, feladatokat??
Tehát tudod ki a gyerek gyógypedagógusa és láttad is őt az óvodában. Valamint az óvónők is egész évben azt mondták van fejlesztés kedden- csütörtökön.
Most meg azt mondják 3-an is, hogy amúgy nem is volt egész évben semmi?
Akkor az óvónőket venném elő, hogy miért hazudoztak egész évben?
Szerintem engedd el...
A végén összeveszel az óvónőkkel és a vezetővel is. Aztán cseszheted az integrálást. Elintézik neked, hogy menjetek az EGYMI-be. Bár amúgy jobban járnátok, mert ott szakszerű fejlesztést kapna a kisfiú a hét minden napján.
Ez számomra, mint óvónő felfoghatatlan, hogy egy teljes évig nem tűnt fel neked, hogy a gyerek semmilyen fejlesztést nem kap. Nálunk a szülők tartják a kapcsolatot a fejlesztőpedagógussal, nekünk minden alkalom után elmondja hogy mit csináltak, mi tovabbítjuk a szülőknek az infókat. A gyerekek emlegetik otthon a fejlesztőt, mert szeretik. Nyilván attól is függ mennyire súlyos autista a fiad. De hogy egy évig ez nem tűnt fel neked, az érdekes. Nálunk használnak füzetet is pl.
Biztosan nem hagynám annyiba, ha kell a fenntartó felé is elindulnék. Mondjuk az óvónő sem volt korrekt, hogy 1 év után szólt. Ezek szerint eddig hazudozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!