Vegyes csoport vagy kiscsoport jobb szerinted? Miért?
Kőszönöm az eddigi válaszokat. Bevallom a kiscsoport felé húzok, mert nekem szimpatikus, hogy együtt cseperednek, sokkal összetartóbb közösségük lesz (nem ballag el előbb mindig egy barát). Az első évben szerintem az ovónénik és a dadusok biztos többet küzdenek, de utána cserébe a 2 év szerintem sokkal könnyebb, mert ugyanazt az elfoglaltságot igénylik az egykorúak.
Én mindig azt láttam és tapasztaltam eddig (na nagy tapasztalatom nincsen azért), hogy a nagyok amennyire felhúzzák a kicsiket és hihetetlenül gondoskodóak épp annyira mutatják nekik a butaságokat is. A 2 éves lányom rendszerint a nagyfiúkat utánozza a játszin, akik már jobban durvulnak a játékokon.
9-es, basszus ne a 30-as csoportokból induljunk ki, ahol van össz-vissz egy kezdő óvónő, mert az nem óvoda, hanem gyerekmegőrző vagy még az sem.
Óvóda az max 20 körüli a gyereklétszám két óvónővel és egy dadával. Itt pedig nagyon jó a vegyes csoport.
Kedves kérdező, egy jó oviból csak minimálisan kap a nagyok hülyeségeiből, mert szimplán az óvónők nem adnak teret annak.
A mi esetünkben a lányom semmilyen butaságot vagy hülyeséget nem hozott haza holott már nagy csoportos.
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!