El tudj.átok hozni hiszti nélkül a gyereket az oviból?
Először aludt ott. Ahogy jöttünk ki, a többiek jöttek is az udvarra. Ezt meglátta, akkora hisztit levágott, hogy maradni akar a többiekkel...
Tervezek visszamenni dolgozni, így csak akkor fogok visszaérni érte, amikor már mind az udvaron vannak. Esélytelen lesz hazahoznom?
Nálatok szokott hiszti lenni ebből? 3 éves.
A nagyobbik gyerekem 2-ig volt bent. Nem tulzok, mikor azt mondom, hogy szinte minden alkalommal, mikor jott ki a csoportbol a bolcsis nenivel, egyszercsak elfutott, es szaladni kellett utsna. Mar a bolcsis nenik is tudtak, es csak legyintettek, hogy menjek nyugodtan utana. Aztan mikor kijutottunk vegre, leragadt a bolcsi elott. Rendszeresen ott voltunk meg 45 perccel kesobb is, mikor a fo bolcsisnenink idonkent ment haza nevette is. A beszokas is egyetlen konnycsepp nelkul tortent. Nem erre szamitottam egy nagy testkoteligenyu, nagyon anyas, hordozott, meg bolcsisen is aktivan szoptatott gyereknel.
A kicsi pont forditva, meg honapokkal a kezdes utan is mondta, hogy nem akar menni, mert nem vagyok ott. Ha delutan meglat, mindent eldob a kezebol, es szalad oda hozzam.
Ha ennyire szeretne maradni, es van lehetoseged benthagyni (nekem nem volt a nagynal), akkor szerintemerdemes lenne megfontolni, hogy kesobb hozod csak el.
Fiam az első 2 hónapban azért sírt, mert nem akart oviba menni, délután meg azért, mert nem akar hazamenni, játszana inkább.
Később is tett szemrehányást, ha korán mentem érte. Na de uzsonna után kimennek, ha negyed órát se lehetett kint és megjelentem akkor rögtön kérdezte miért mentem olyan korán. :D
Nàlunk hiszti nèlkül.. de volt, hogy maradt volna..
Volt olyan is, higy emiatt kèdőbb mentem èrtr.
Nagyon szerette, szeretik.
De nàlunk reggel sincs sosem gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!