Én csinálok vmit rosszul hogy annyiszor beteg a gyerekem? Szégyellem hogy annyiszor beteg, biztos vmit rosszul csinálok.Folyton elkap vmit az oviban (vagy lehet hogy csak megfazik..nem tudom) A légtisztító segítene, ha használnánk amikor othon van?
Én lányom is elkapja az ovis vírusokat, mégse jutott eszembe soha magamat hibáztatni. 🤷 Már csak azért sem, mert oviig egyszer sem volt beteg, túlzás nélkül. Pedig jártunk közösségbe (Ringató foglalkozásokra, játszótérre, stb ). Oviban egyszerűen más. Ezeken túl kell esnie.
Ja, és mindent megeszik, itthon is, oviban is, vitaminokat is adunk neki.
3 gyerekem van az első 2 mindentől is betelg lett első évemben 4 hónapot dolgoztam a 12ből kiszámolta a főnököm.
A kicsi meg nagyon stramp alig kap el valamit.
Nem rajtunk múlik.
4 honap ovi kiscsoportból mentünk 3 hetet!!! Ugyanez
Takony takony, fosós, mandulagyull, takony, kéz láb száj, krupp gegegyull,takony. Ilyen a sorminta. Már kaparom magam.
A lányom mindentől mindig beteg volt. Már az előtt is, hogy közösségbe került volna.
A fiammal most mindent ugyanúgy csinálunk, ráadásul ugye ott a nagytesó, aki iskolából bármit hazahozhat, ennek ellenére eddig 2x volt egy kis náthája. Most lesz 9 hónapos.
Nem a te hibád, vannak gyerekek, akik fogékonyabbak a betegségekre.
Egyrészt van, aki alapból beteges, gyengébb az immunrendszere, fogékonyabb a betegségre.
Másrészt ahogy írták, sok gyerek totál tápanyaghiányosan eszik, kakaó, péksüti, kis pucér tészta, virsli, hasonlóak, na ez sem segít rá arra, hogy ellenállóbb legyen az immunrendszerük, semmi vitamint, tápanyagot nem visznek be. Perzde, ez önmagában nem teszi őket ellenállhatatlanná a betegségekkel szemben, de sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!