Hány éves volt a gyereked/mióta járt óvodába, amikor elkezdett mesélni arról, hogy mit csináltak bent?
Lányom egy hete kezdte, de még annyira új neki minden hogy fogóval kell kiszedni belőle az infokat, gondolom nem is emlékszik mindenre, hogy mi mindent csináltak. (Beszélni tud mindent) Pedig olyan jó lenne tudni. Óvónő tegnap mesélt, de ma nem akartam zaklatni ezzel. Annyit mondott a lányom, hogy az udvaron voltak, meg láttam a gyurmát a körme alatt. :D
Vagy szokott egyáltalán mesélni a gyereketek?
Jól kell kérdezni. 3 éves a lányom, még bölcsis, de viszonylag sokat beszélgetünk róla. Az is segít, ha nemcsak kérdezel, hanem te is mesélsz a napodról (az ő szintjén), pl az alábbi kérdések mentén is akar.
2 eves 8 honapos, akkor kezdte az ovit. Első naptól elmesel sok mindent. Bár en olyan kérdéseket teszek fel, hogy min nevetett ma, volt - e szomorú, mikor érezte a legjobban magát stb.
Szereti velem megosztani a napját, hogy kivel jatszott, kik veszekedtek, mit ettek, finom volt-e, az udvaron voltak-e, ott mivel jatszott. Készítettek - e valamit.
Szerintem egyáltalán nem normális, hogy egy kicsi gyerek semmit nem akar meselni a szülőjétől külön töltött időről. Vagy nincs ez neki megszokva, nem lát ilyen érdeklődő példát a szuleinel.
13 éves, 7.osztályos.
A mai napig várom 😂
Milyen volt a napod, mit csináltatok? Semmit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!