Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az elsős ovisoknak milyen...

Az elsős ovisoknak milyen foglalkozások vannak oviban, van-e pszichológus, tsmt, logopédus, jellemzés óvónéniktől?

Figyelt kérdés
2022. szept. 5. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kiscsoportban semmi.

Pszichológus, logopédus csak a nagyoknak van.

Tsmt nincs.

2022. szept. 5. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Engem meglep hogy nincs jellemzés se, vagy csak nagyon kevés helyen. Bezzeg nálunk még a pedagógiai programot is hosszasan ismertette az óvónő meg a féléves célkitűzéseket. Félévkor meg ismertette általánosságban hogy mit sikerült megvalósítaniuk és utána egyesével skypeon vagy Viberen meg felhívtak minden szülőt és átbeszélték a gyerekre vonatkozó személyes értékelést is. Ez kötelező... alá is kell írni, hogy nekem elmondták csak nem adják oda.

Javaslatokat is tesznek azokban a pontokban ahol a gyerek fejlesztésre szorul. Nektek nem mondták semmi ilyet?

2022. szept. 5. 21:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nálunk ki van írva, hogy tsmt, pszichológus lesz, nevüket is tudjuk, csak azt nem tudom hogy mikortól lesznek. Jellemzés volt bölcsiben is, gondolom itt is lesz. Egy pesti állami ovi.
2022. szept. 5. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Kiscsoportban még kb csak a túlélésre törekszik mindenki, hogy ne legyen non-stop beteg, egyátalán beszokjanak.

Logopédus nagycsoport, pszichológus szükség szerint, Tsmt nálunk csoportos óra 5 éves kortól van.

Kiscsoportban sokat festettek, rajzoltak, énekeltek.

Fejlődési lapot kapnak évente kétszer.

2022. szept. 6. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!