Túl kevés az étkeztetés az oviban, szerintetek is?
Első étkezés 10:30-kor az ebéd (korai ebéd mert ők az elsők akik esznek), utána 15:00-kor uzsonna amit én készítek be neki. 7:30-4:30-ig van az oviban. Reggelit én adok a gyereknek mikor ébredünk olyan 7 körül.
Ráadásul fogmosás nincs, mert fogkefét fogkrémet nem kellett bevinni.
Hozzáteszem méregdrága magánovi.
Az komoly… ehhez képest a mi ovink maga a csoda.
Reggel 8-tól reggeli, tízóraira gyümölcs, aztán ebéd, uzsonna. Közben tornáznak, foglalkozás van, heti egyszer kirándulnak, és minden nap úsznak egy órát, délután még alvásra is van idő, és ezek miatt még csak 10:30-kor sem kell kezdeni az ebédet. Sőt, fogat is tudnak mosni utána.
Szintén egy méregdrága magánovi.
Nálunk pl 9kor volt kaja, fél 12kor és 3kor.
Ha sztd nem jó akkor kéres másikat vagy államit. Készíts több kaját ha éhes.
Minden gyerek más, van akinek 4 és fél óra egyáltalán nem sok.
Nálunk pont túl sok.
8:30 reggeli
9:30-10 gyümölcs
11:30 ebéd
14:30 uzsi ( ez nagyon kevés!)
Viszont nekem otthon is eszik reggel màr.
Szerintem is kevés.
Nálunk 8-8:30 reggeli, 10 tízórai, 12-13 ebéd, 17 pedig "uzsonna" de inkább vacsinak nevezném. 13-17 között ehetnek gyümit ha kérnek. Ez nem kötött.
30 évvel ezelőtt a 4 kg feletti csecsemőket 4 óránként szoptattuk. Miért kellene egy 3 éves gyereket ennél gyakrabban etetni?
Itt inkább az a kérdés, nincs-e túl korán az ebéd. Még a 7 órai reggelitől is csak 3 és fél óra telik el. Nyilván nem éhes még a gyerek, aztán du 3-ra kopog a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!