Manapság már nincsenek pszichopata óvónők?
11
Szerintem meg pont emiatt szinte már csak az elhivatottak vannak a pályán.
Én is javulást látok, de ez nem zárja ki, hogy vannak, de mondjuk az említett 16-ból 1 az nem engedi talán el magát annyira, mert rossz szemmel nézi a többi.
( olyan jó lenne, ha itt is lenne ennyi.. 6 óvónő van 5 csoportra, csoportonként 22-23 gyerekre… egy ped. assz. Vagy egy dada nem ugyanaz)
Óvodapedagógus szemmel válaszolok!
Kérdés, hogy mit értünk bolond óvónő alatt.
Noha egyre több a pályaelhagyó, kiégett kolléga, de ők sem "pszichopaták".
Ha valakinek van gyermeke, tudja mekkora felelősség, ezt az én esetemben be kell szorozni huszonhéttel, akikre egyedül vagyok - dajka a konyhában, esetleg a másik csoportban.
Igenis, felemelem a hangomat, mert ekkora csoportlétszámmal számítani lehet alapzajra, elkapom a karját, ha meg akar ütni, akár engem, akár a társait, de ettől még nem leszek pszichopata.
14
Nem éppen ezekre a dolgokra gondoltam én sem.
Teljesen jogos, és azt is el tudom fogadni, hogy mondjuk épp nem türelmes napja van valakinek.
De a torkon letömős, sötétbezárós, popsielverős, rángatós, magából kikelve ordítósstb az nem ez a kategória.
#14 vagyok
Egy-egy kisebb rángatást én is gyakran látok a kolléganők felől, megfordultam néhány óvodában torkon letömőst sehol nem láttam. Sőt néha még rá is kell szólni, az "öreg rókák"-ra, hogy azért adjanak valamit a gyereknek.
Én mindig azt mondom, hogy két kanállal mindig kell enni.
Ha nem akkor pedig kap üres kenyeret, ha pedig nagyon ehetetlen az étel - sokak számára - akkor körbeszaladunk néhány ropival vagy keksszel.
A sötétbezárást pedig napjainkban már lehetetlennek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!