Hol veszitek, honnan rendelitek az óvodás ágyneműt?
Nálunk csak ágyat biztosítanak és ágyneműt, lepedőt és huzatot nekünk kell bevinni.
A lepedő oké, 60x135, erre van több boltnak kínálata.
Viszont a takaró mérete elég szokatlan számomra: 100x150
Nem igazán találtam neten sehol, ahol ezt a méretet forgalmazzák (120x150 találtam egynek, igaz csillagászati áron)
Akinél hasonló a huzat mérete, segítene hol talált kedvező áron?
Köszi
Én terhesen vettem egy ovis szettet, nem tudtam h az később fog kelleni 🤦♀️ az más méret volt mint kértek. De rákérdeztrm, hogy nagyon gáz e, és azt mondták nem, csak irányt mutatnak ilyenkor.
A másikat meskán varrattam, egyedi mintásan.
Köszi
Opció a varratás, de sajnos nem fér bele az időbe, jövő héten már kell.
Most kaptuk meg a méreteket, korábban nem tudtam konkrétat. Igazából azt hittem majd besétálok egy lakberendezési boltba és a gyerekkel választunk egyet… na sajnos nem ilyen egyszerű (murphy)
Ja és minden csoportban más ágynemű van, szóval ovin belül is változnak a méretek.
Használtan nem szeretnék ágyneműt venni, erre nagyon kényes vagyok, inkább megvettem a drágát ès legközelebb varratok, már ha az olcsóbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!