Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szülői igazolásnál az oviba...

Szülői igazolásnál az oviba bele kell írni, hogy miért nem volt oviba vagy csak,hogy azt a napot igazolom neki?

Figyelt kérdés
Pl.: xy nevű gyermekem napját igazolom vagy xy nevű gyermekem családi program miatt nem volt óvodába.
2022. jún. 6. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Tökmind1
2022. jún. 6. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk nem kell indokot írni. (Az űrlapon nincs is neki hely.)
2022. jún. 6. 17:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Most kiscsoportos a fiam még nem volt itthon úgy, hogy én igazoltam neki. Én itthon meg írom egy lapra bevisziem és ott beírják a naplóba?
2022. jún. 6. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a családi ok a szülői igazolás "neve". Nem firtatják az óvónők az okot.
2022. jún. 6. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy kikérő nevű lapot kell kérni az óvónőtől, azt kitölteni és leadni, oknak elég beírni, hogy "családi". Csak előre lehet ilyet, nálunk szülő utólag nem igazolhat, plussz elvileg meg kéne várni, hogy az óvodavezető válaszoljon rá, gyakorlatilag csak elég időben leadni a lapot
2022. jún. 6. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Nálunk nem volt tervezve, hogy nem fog menni pénteken csak közbe jött valami. Írtam az ovó nőnek,hogy én igazolnám neki azt mondta rendben. De nem tért ki rá hogy irjak papírt vagy valami. Holnap megkérdezem.
2022. jún. 6. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy máshol máshogyan van: nálunk egy halom cetli ki van rakva, szülői igazolás, csak a dátum és a név fér rá. Utólag és előre is lehet írni, de mindig visszadátumozom. És bármennyi napot igazolhatsz, de egyszerre csak 3 nap, ha utána beviszed, megint lehet 3 nap.
2022. jún. 6. 23:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Óvónő vagyok.

A mulasztási naplóba az óvodapedagógusok írják be a hiányzás időtartamát, okát. Mi annyival el szoktuk intézni, hogy "családi program".

2022. jún. 7. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!