Ruhàval hogy kèszültetek òvodakezdèsre?
Az ikeás “kisàgytakaró” és huzat jó méret.
Ruhàval én nem készüktem okuszban.
3 -5 ötőt várnak be.. én 2 hét tapasztalata után már hónapok óta 2-t tartok benn.
Plusz 1 pulcsit, nyáron kintiváltócipőt, nem abban van, amiben megyünk, mert zoknivégig homokos lesz.
Vàltózoknit viszont minden napra teszek neki amikor már tényleg telemegy a cipő homokkal,hogy a benti ne legyen koszos belül.
Viszont a lányom ezeket megjegyzi, betartja, nem az óvónőket traktálom vele.
Mondjuk ő simán szólt, hogy kabát alá nem kéri a pulcsit, ha meleg van mert leizzad.
( jelezték a pedagógusok, hogy meglepte őket, és igaz volt)
Jah a 2 öltő is amiatt van, hogy nyugodtság legyen
1 is elég ( azt sem használják sosem)
Nálunk két teljes valtoruhazatot kértek mindennapra, tehát zoknit, bugyit is. Ha nincs baleset, ez hetekig, hónapokig ott van a szekrényben. Egy benti cipő-zárt orrú szandal-, esetleg egy kinti, de ha nincs, akkor abban megy ki, amiben viszed. Kellett meg torna felszerelés - rövidnadrág, póló, zokni és cipő.
Ágyneműhuzatot nekünk nem kellett vinni, az óvoda adta, ők is mostak
Semmiből nem érdemes többet venni, mint amennyi eddig fogyott. Én vettem, alig használtam dobhattam (adományba) a ruhák többségét. Nem volt több "baeleset" semmilyen formában, mint otthon és ugyanolyan ütemben tudtam mosni is.
Őszre/télre kellő kabátból/overálból se kellett 1-nél több.
Ágyneműt addig nem vettem amíg nem volt szülői értekezlet. Mindenhol másképp kérik. Nálunk huzat nélküli ovis takaró, lapos párna és gumi végű lepedő. 2 szettet vettem egy varromomamitól.
Ruhákból nálunk nadrág bugyi kellett több, mert nem volt szoba tiszta
Én csak az ovi miatt nem vettem több ruhát, mint addig.
Ágynemű nálunk nem kellett, az oviban adtak.
Benti cipő és tornafelszerelés az egyetlen, amit pluszban kellett venni.
Meg persze egy ovis zsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!