Milyen jelmezbe öltözteted idén az ovis gyereked farsangkor?
2 éve szúrós uborka volt, tavaly viharos eső felhő. Mindkettő házi volt és szuperek voltak. Erre idén egy bolti csontváz jelmezt nézett ki. Nem szeretem ezeket a kész jelmezeket, 2 percet fordítottunk rá, amíg kifizettem, nem is okoz majd akkora örömet, mikor a buliznak.
Borzasztó béna, hogy minden 2. kislány hercegnő, miközben egész évben ott lógnak a csoportban is azok a ruhák és bármikor játszhatnak benne.
Nem kotozkodesbol, de frankon a gyereked szuros uborka meg viharfelho akart lenni a farsangon? En is tokre ertekelem a házi jelmezeket, annyira jopofak tudnak lenni, de nekem peldaul fontosabb, hogy a gyerekem olyan jelmezben legyen, amiben igazan szeretne lenni es ha ez pokember harmadjára vagy hercegno, akkor az lesz.
Igen 14-es, tényleg az akart lenni mindkétszer, pedig lány. (Az egyetlen zöldség amit megeszik, az a csemege uborka és imádja a vihart)
Amikor az uborkaként a sárga virág "alkatrész" miatt le tavirózsázták, kikérte magának.
A lányaim is annak öltöznek, aminek akarnak, de eddig szerencsére nagyobb volt a fantáziájuk (idén erre futotta). A nagy volt már kalózlány, sellő, boszi és tavaly muffin. Mind házi jelmez volt.
Én sem szólok bele, hogy mi legyen. Nekem nincs kézügyességem, sem varni nem tudok sem kreatívnak lenni. Így mi vásároljuk a jelmezeket. Bölcsitől kezdve ovi nagycsoportig pókember volt, minden alkalomra. Idén kommandós lesz.
Kicsi most bölcsis, Elza lesz.
Én sosem foglalkoztam azzal, milyen jelmeze van a gyereknek. Vannak olyan anyukák akiknek ezzel többnek hiszik magukat, hogy ők csinálnak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!