Betudom íratni óvodába?
Figyelt kérdés
Eddig anyukám volt a lányom gyámja,viszont én vissza vettem,mert találtam munkát másik városban és szeretnénk elköltozni,a határozat pedig még nem jött meg a gyàmügyön pedig azt mondták 2-3hèt,de én szeretném ha az új városba kezdené az óvodát szeptemberben,én is be tudom íratni?Vagy ha anyukám ír egy meghatalmazást be irathatom én is?2021. aug. 18. 12:43
1/2 anonim válasza:
A gyámnak van ilyen joga, de meghatalmazással megoldható.
2/2 anonim válasza:
Mondjuk a beiratkozás mar májusban megvolt, igy az új helyre csak és kizárólag akkor veszik fel, ha a gyerek lakcimkartyajan szereplo cim szerinti korzeti ovodarol van szo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!