Óvodai beiratkozás lehet utólag?
Sajnos már több mint egy hónapja pozitív covidos vagyok. A kisfiamat május 4.-5-én kellett volna beíratnom óvodába, de akkor még javában benne voltunk a vírusban. Tulajdonképpen örülünk, hogy élünk...
A munkáltatómtól ma tudtam csak munkáltatói igazolást kérni, mivel nem a körzeti ovinkba jelentkezünk, hanem a munkahelyem körzetébe.
Ma küldtem el a jelentkezést egy kis magyarázattal.
Mit gondoltok? Van esély, hogy ne vesszen el ez az egy év? Hiszen nem a saját hibámból nem jelentkeztünk... Mikor megkaptuk a levelet az oktatási hivatalból, nem tudtuk előre, hogy eddig covidosok leszünk.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A körzeti oviba nem szeretném, mert mindannyian a városba járunk dolgozni, ha netán valami baj lenne, onnan sokkal egyszerűbb lenne érte menni. Ezért szeretném a nem saját körzetibe.
De persze ha más lehetőség nem lesz, muszáj lesz.
Azért reménykedem.
Vagy igen, vagy nem.
Bár már mindegy, de ilyen esetben beküldtem volna hiányosan a jelentkezést (vagy felhívtam volna az ovit, hogy mit tegyek), jelezve, hogy amint tudom, pótolom a hiányt. Ráadásul gyanítom, egy szkennelt igazolást meg lehetett volna előlegezni.
Remélem, hogy sikerül utólag elintézned. Hívd fel őket/küldj e-mailt.
Igen, be lehetett volna küldeni online mindent, plusz szkennelve a munkáltatóit, stb, de mint mondtam, kB. Örülünk, hogy túléltük ezt az egészet és szó szerint kisebb gondunk is nagyobb volt annál, hogy én most ezt a huzavonat vegigcsinaljam.
Nagyon köszönöm a válaszokat, szerencsére rendkívül megerto volt az ovodavezeto és rengeteget segített nekünk, így szerencsére be tudtam íratni a kisfiamat és már szülői is volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!