Akinek átesett a covidon gyermeke, mennyire volt súlyos?
Figyelt kérdés
Kislányom 4 éves lesz, covid miatt nem járt oviba, mert krónikus beteg vagyok, de már beoltottak, így mehetne az oviba, de féltem, viszont itthon nagyon nehéz lefoglalni, úgy, hogy ne csak mindig a tv-t nézze.2021. máj. 6. 20:21
1/6 anonim válasza:
Új fajta brit, 1 nap láz, két nap köhögés. Feje fájt,mikor lázas volt.
Még csak a szaglás és izerzeket se vesztette el, mert mondta hogy banános a gyógyszer
Senki nem kapta el a családban rajta kívül.(ferj cégénél ha látas van a családban, automatikusan tesztelnek mindenkit)
2/6 anonim válasza:
Mi utólag tudtuk meg, hogy valamikor átesett rajta. Náthás volt többször, így gondoljuk valamelyik nátha volt az.
3/6 anonim válasza:
Keresztlányom csak taknyos volt. Kevéssé viselte mint egy átlag bolcsi nátha. 2 éves múlt. De ez meg a nemtommilyen mutáns előtti időszakban volt.
4/6 anonim válasza:
3 evesemnek 1 nap laz, utana hasmenes, etvagytalansag par napig. Ha nem kapjuk so tole es dolunk ok tole, nem gyanakodtam volna covidra
5/6 anonim válasza:
Egesz ovoda koronas volt.
Fiamat is teszteltek, pozitiv lett.
Hetvegen nagyon atfagytuk… 2 napig folyt az orra, 1x “hanyt” inkabb csak ilyen slajmszeru… de nem volt rosszul, jatszott stb azt hittuk megfazas miatt. Ez szerdai nap volt es penteken teszteltek.
6/6 anonim válasza:
Amúgy ezeket ki pontozza le? :D Jobban tudja milyen tüneteket produkált valaki gyereke? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!