Az oktatási hivatal felülbirálhatja a nevelési tanácsadó véleményét?
Be adtam a kérvényt hogy maradhasson még egy évet oviba. Csatoltam az ovónők véleményét valamint a az ovis fejlesztők irásos véleményét is.
Az oktatási elküldőtt a pedagogiai szakszolgálathoz iskola érettségi vizsgálatra ahol azt mondták hogy ők javasolni fogják hogy menjen iskolába. Az nem baj hogy az asztal alatt fetrengett a gyerek az egyik vizsgálatnál de jó valaszokat adott. Majd a figyelem zavar miatt még fogunk találkozni de menjen csak iskolába.
Nagyon nem örülök neki. Már csak abba bízom figyelembe veszi az oktatasi a ovónők es az ottani fejlesztők javaslatát és maradhat.
Max meg egyszer jarja az elsot
Nem olyan nagy baj az legalabb lesz egy gyakorlo eve es a kovetkezo evben mar jobban fog teljesiteni 🙂
A lanyomnal ez volt h mindenki javasolta a sulit. Majd januarban kiderul h megsem jo neki. Abban at evben mar semmit sem koveteltek tole a tanarok de azert o szepen tanulgatott. De ha valami nem tetszett hatra ment csendbe jatszani.
Kovetkezo evtol mar elesben ment es nagyon jol alakult minden. Most 8ikos es kituno tanulo azota is ! 🙂
Köszi a választ!
Akkor mennie kell iskolába ezek szerint. Igazán figyelembe vehetné az oktatási azoknak a pedagógusoknak a véleményét akik többet látják a gyereket mint a szakszolgálat dolgozói... nah meg persze a szülőét.
Igen,családtagok barátok ezzel vigasztalnak hogyha nem megy neki akkor legfeljebb ujra járja az elsőt.
Ti ugyanabba az iskolába jártátok újra?
Persze
Miert mentunk volna masikba ?
Az volt amit ismeretem es oda jartak a nagyok is.
Masodjara raadasul a kedvenc alsos tanarnenit kaptuk meg 😁
O tanitotta a fiam is. Es amugy ismeri az egesz csaladott a kicsit is...
Amigy a lanyom megkesett beszedfejlodes miatt akartam haradjon meg. De igazabol ha most nezem akkor jobban jartunk mintha marad az oviban 1 evet. Igy masodjara mar minden ismeros volt neki es konyebben alapsabban tanulta meg amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!