Szülők! A ti gyereketek is az óvodából hazahozza a barát-nem barát szöveget?
"Nagyon idegesít, mert mi a családtagjai vagyunk. "
Én egyébként ezt a mondatot nem is nagyon tudom megértni.
A szülei vagytok,cseszd meg...kivel beszéljen ezekről,a szomszáddal? Vagy a dadussal?
Én se értettem ezt, hogy "mert mi a családtagjai vagyunk."
És????
Egy ovis kisgyerek pont úgy viselkedik, mint egy ovis kisgyerek, micsoda gond..
ha ez idegesit, nem kellett volna gyereket csinalni, mert igy szerencsetlennek tonkre fogjatok tenni a lelki vilagat, ha mindenert b.szogatjatok.
akire eppen “haragszik” a maga modjan, az a “nem barat”, ha anyu nem ad lekvaros kenyeret, csak vajasat akkor eppen o a nem barat. hadd mondja, ne zavarjatok ossze
Pár év múlva őt is idegesíteni fogja, hogy a családtagja vagy.
Kb. négy éves, mit vársz tőle? Mert az egyébként nem kis teljesítmény, hogy tanult egy új kifejezést, megértette a jelentését, és többé-kevésbé jól is használja, csak a finom árnyalatok nem mennek még neki. Erre te idegeskedsz, leszoktatásról és korlátozásokról írsz. Rossz benyomást keltesz így az emberekben. Honnan ez az irányításmánia? Honnan veszed, hogy a szerencsétlen KÖZÉPSŐS gyereked tisztában lesz a család fogalmával és hogy egyértelmű különbséget tud tenni rokon és nem rokon között?
Egyébként miért idegesít? Milyen kudarcot, szerencsétlenséget vélsz felfedezni abban, hogy a gyerek az ő nyelvén fejezi ki magát? Milyen felsőbbrendűséget tulajdonítasz a családodnak, amivel középsősen is hibátlanul tisztában kell lenni?
Egyébként elmagyaráztad neki a rokon és a barát közti különbséget, vagy csak azt érezte a gyerek, hogy anya ideges?
Lesznek még cifrábbak is! :D
A nagylányom kamaszodik, és meglepően sok flegmázás fér bele a “Jó!” reakcióba.
Kinövi.
(Megjegyzem, visszasírom a “nem leszek a barátod” reakciót. )
Röpke 5 év telt el, de itt lebeg a szemem előtt. A kis hüvelykujját lengette, fel, vagy le, hogy barát vagy nem barát. 😂
Szerintem ez vicces. Majd elnövi. Később ennél sokkal cifrábbak is lesznek, kár kiakadni ilyenen. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!