Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vinnéd oviba a gyereket a...

Vinnéd oviba a gyereket a “vírushelyzet” miatt, ha engedélyezik h otthon maradhat, ha szeretnéd?

Figyelt kérdés
Nem tudom általános-e, de nálunk a polgármester mondta h ha a helyzet miatt nem szeretné vinni a szülő, akkor nyugodtan maradhat otthon is. (Nyilván ez azokra vonatkozik, akik amúgy is otthon vannak.)
2020. szept. 28. 17:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Vinném. Itthon vagyok a 3 hónapos húgával, aki az ebéd utáni alvást leszámítva fél órákat alszik nap közben. Esélyem sem lenne a 4 éves fiamnak még csak megközelítőleg sem annyi foglalkozást, ingert biztosítani, amennyire szüksége van. Persze, lehet babázni, imádja a kicsit, de azért egész napra (vagy legalábbis du. 3-4-ig, amíg a férjem haza nem ér) ez nem megfelelő program neki. Tavasszal is hiányzott neki az ovi, és ott is van a helye, a saját korabeliek társaságában, nem itthon velem meg egy kisbabával begubózva.
2020. szept. 28. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Előző vagyok, a férjem dolgozni jár, én edzeni heti 3x, ha a vírus annyira nagyon meg akar minket találni, akkor meg fog, akár jár oviba a fiam, akár nem...
2020. szept. 28. 19:26
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Vinném. 5 éves, ha nem kapjuk meg a halasztást (nyomós ok van rá, de a legújabb tapasztalatok szerint egyáltalán nem szakmai alapokon dönt az OH), akkor ez az utolsó ovis éve úgy, hogy a márciusi bezárás miatt eddig összesen fél évet volt óvodás. Agyrém.

3 gyógytorna 1 logopédia, ha azokat is beszüntetik, mint márciusban, felkötöm magam

2020. szept. 28. 20:32
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
Vinném (az óvoda fontos lépése a fejlődésnek)
2020. szept. 28. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!