Van köze ahhoz hogy a feleségem hisztis és agresszív hogy a gyerekünk óvodába megy?
Mostanában pár napja elég érzékeny a legapróbb vitától is elsírja magát közben viszont agresszív. Nem mondta de én ennek tudom be a mostanaban előforduló dolgait.
Nőket kérdezném hogy nálatok emiatt volt e hasonló?
Én inkább felszabadult voltam, visszamehettem dolgozni, amit szerettem, és már vártam. Bár kétségtelenül fárasztó időszak volt.
De neki biztos van valami baja. Tipp:kérdezd meg, de ne akkor, amikor épp dilis, hanem amikor nem. Valami kedves gesztus kíséretében, nehogy támadásnak vegye.
Figyu, én férj vagyok, de pont ugyanez a felállás van nálunk.
Ha a kisgyerek most megy óvodába, akkor anyuka meg most megy vissza dolgozni, ugye?
Szerintem ez a fő ok. Vagyis a saját életében bekövetkezett változás. 3 év alatt kiesett mindenből, és borzasztó feszült, hogy tudja-e teljesíteni a munkahelyi elvárásokat. Eddig soha sehová nem kellett sietnie reggel, most meg időre el kell készítenie a gyereket, hogy miután elbúcsúzott tőle az óvodában, még elérje azt a buszt, amivel munkakezdésre beér. Miközben a gyerek esetleg még sír utána, de őneki már rohannia kell. És persze ettől rossz a lelkiismerete, hisz őutána sír a kisgyerek.
Na persze, ez csak az én feltételezésem, hisz azt se tudom, hogyan viseli a gyereketek a beszoktatást, ill. valóban dolgozik-e mostantól a feleséged.
3 hét múlva fog dolgozni. Gyerekünk eddig a beszoktatást jól viselte.
Tuti nem terhes ezt is kizárom. Én próbálok empatikus lenni de leüvölti a fejem miközben vasalt hogy velem mennyi baja van és csak hátrálom.
Múlt héten mondta már hogy nagyon izgul mert összenőttek.
Igen, tehát még nem dolgozik, de nemsokára kezd. Vagyis szinte biztos, hogy elsősorban emiatt ideges, hogy hogyan fog teljesíteni. Ráadásul most egész nap otthon van és biztos, hogy ezen agyal. Ez a legrosszabb állapot.
Egy-másfél hónap múlva remélhetőleg sokkal kevésbé lesz feszült. Addig kitartást! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!