Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy viseltek hogy nem kisérhe...

Hogy viseltek hogy nem kisérhetitek be a gyereket?

Figyelt kérdés
Az alvós plüsst is bent kell hagyni...
2020. aug. 28. 12:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%
Nincs két ugyanolyan alvókaja? En a gyereknek 3-mat is vettem ugyanolyat és mind használatában van, hogy együtt kopjanak. Pont azért mert folyton ezt látom a neten, hogy ez probléma. Nem hagyja kimosni, elveszíti, stb stb
2020. aug. 29. 09:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Most középsős a kisebbikem. Júniustól, amikor mehetett újra oviba, úgy kellett menni, hogy a bejáratnál átadom a dadusnak, és délután ugyanott veszem át. Idén is így van. Semmi baja nincs vele, még júniusban ő mondta nekem a második napon, hogy "anya, itt megállunk és elbúcsúzunk", adott egy puszit, és ment befelé vígan. Most sem csinált belőle problémát, és nekem sincs ezzel bajom, sőt. Megmondom őszintén, hogy amíg be lehetett menni, minden áldott nap negyed órát töltöttem azzal reggel is, délután is, hogy "gyerünk már, vedd át a cipőt, ne forgolódj, arra figyelj, amit csinálsz, ülj le, állj fel, csináld már", így viszont, hogy nem vagyok ott, két perc alatt átöltözik.

Alvóst nem lehet bevinni, tartottam tőle, hogy ez zavarni fogja, de megbeszéltük, hogy miért nem lehet, és megértette, egyszer sem mondta, hogy hiányolná. Esti alváshoz van, délutánihoz nincs. Mondjuk ő amúgy is már csak muszájból alszik délután, otthon egyáltalán nem, és igazából semmi szüksége nincs is már rá, úgyhogy nála nem egy kardinális kérdés a délutáni alvás.

2020. aug. 31. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!