A gyereket oviba engedjem ? Vírus miatt nem volt. De most lehet visszem . ( itthon vagyok a kisebbikel ezért nem is vittem ,de lehet jót tenne neki az ovi ) Merjem vinni ?
Otthon vagy a kicsivel, minek vinni?
Foglalkozás nincs, nem is saját csoport, összevonás(nálunk legalábbis), csak gyerekmegörző ilyenkor az ovi. Én nem viszem a nagyot így, ha van vírus,ha nincs
Ment az utolsó 3 hétben, amíg még a nagyok otthon tanultak. Jól érezte magát, plusz készültek a ballagásra. A nyáron nem viszem, csak 1 hétre, amikor a tesói másik táborban vannak, ahova ő nem akart menni.
Amíg odahaza voltam a kicsivel, addig a nagyok sose mentek nyáron óvodába.
Szeptembertől nyilván viszi az ember a gyereket oviba/iskolába, ha nyitva lesznek. Ez a vírus örökké itt lesz velünk, ki tudja mikor lesz oltás, évekig nem lehet otthon tartani a gyereket.
De nyáron csak ügyelet és összevont csoportok vannak, amit nem sok gyerek élvez, te meg otthon vagy, nem vagy rászorulva.A legtöbb ovi nyáron amúgy sem fogad olyan gyereket akinek otthon van az anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!