Óvónénik,most hogy nyitás van több gyerek van mint szokott?hány gyerek van a csoportból?
Figyelt kérdés
Nyáron már sokan nem viszik a gyereket,és kevés az óvónéni,de most hogy nyitás lett több gyerek jár nyáron mint szokott?csoportodból hány gyerek hiányzik? Vagy mindenki vitte? Szülő is írhat.2020. jún. 9. 07:15
1/12 anonim válasza:
Anyukám óvónő, ahol dolgozik már minden gyereket visznek, teljes a létszám minden csoportban. Nem lesz nyári leállás, és rengeteg szülő jelezte, hogy nyáron nem fognak tudni szabadságra menni amúgysem. Nem lesz kevesebb óvónéni, felváltva mennek majd szabadságra, nem egyszerre.
2/12 anonim válasza:
Biztos sok, aktívan dolgozó óvónő fog neked ide írni, főleg délelőtt.
3/12 A kérdező kommentje:
Irtam hogy szülők is írhatnak,és ha valaki kiír egy kérdést szerintem nem várja el hogy rögtön válaszoljanak :) neked meg mi bajod van?
2020. jún. 9. 07:44
4/12 anonim válasza:
Kisközségben élünk, 92 gyerek jár az oviba, 66-an járnak jelenleg. Nyáron 10-20 gyerekkel kevesebb lesz, de így is több, mint a megszokott nyári létszám. Épp tegnap kérdeztem a kolléganőimet, én még itthon vagyok a gyerekekkel.
5/12 anonim válasza:
Normálisan megy az óvoda.
Nyáron pedig kínzás is lesz 👿😠😡
6/12 anonim válasza:
Még nincs nyári szünet. Ha nem lett volna a karantén, ilyenkor még a teljes csoport járna. Így meg kb a fele van bent.
7/12 anonim válasza:
Az óvodai tanév május 31.-ig tart.
8/12 anonim válasza:
Az lehet, hogy addig tart, de praktikusan az összes gyereket addig viszik, amíg az iskolások is járnak. Az pedig június 15-e körül van minden évben, és addig - legalábbis a mi ovinkban - nincs összevonás, meg nyári ügyelet, hanem a saját csoportjukban, a saját nénikkel az összes gyerek bejár.
9/12 anonim válasza:
Nálunk 20ból 6 gyerek volt, ebből 2 testvérpár, így már én sem viszem őket, szóval maradt 4. De összességében olyan kevesen viszik, hogy már csak ügyelet van
10/12 anonim válasza:
Nálunk majdnem a teljes csoport bent van. Nyáron valószínűleg többen is fogják vinni, akik dolgoznak és nem tudják megoldani. Nyári szünet nálunk sem nagyon lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!