Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Budapestiek, ti már kaptatok...

Budapestiek, ti már kaptatok az ovitól valami infót az újranyitásról?

Figyelt kérdés

Nálunk mélyen hallgatnak még, XXI.ker.

Kíváncsi vagyok ahol már adtak ki tájékoztatást, hogy mi várható? "Rendes" ovi lesz, vagy csak ügyelet? Saját csoport, vagy összevont? Búcsúztatás a nagy csoportosoknak lesz?

2020. máj. 22. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Június 2től, három csoportot nyitnak meg a hatból, ahogy a jóisten megadta, tehát nem a saját csoportjukban lesznek. 19ker
2020. máj. 22. 19:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Remek :( köszi!
2020. máj. 22. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Még mi sem kaptunk semmilyen infót, és amit az 1. válaszoló ír, azt simán lehetne jelenteni... szerintem. Normál üzemmódban kellene működniük, tehát összevont csoportok nem lehetnének. Én így értelmezem.
2020. máj. 22. 21:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, én is így gondoltam, a rendeletben az van!

"2020. június 2-ától a Budapest főváros területén működő óvodák és bölcsődék a veszélyhelyzet előtti szokásos

rendben működnek..."

A szokásos rend az nem az ügyelet.

De láttam pár óvoda posztját (Pest megyei ovik), ahol azt irták, hogy "nyári rend szerint" nyitnak 🤔

2020. máj. 22. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
46%
Mivel a hivatalos óvodai nevelési év május 31-én véget ér, ezért júniustól már megtehetik h csak szimpla gyerekfelügyeletet biztosítanak összevont csoportokkal.
2020. máj. 23. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Jelenthetem, de attól még nem lesz több gyerek az oviban. Márpedig a gyerekek felét nem viszik már. (Fogalmam sincs, mit csinálnak ezek a szülők amúgy.)
2020. máj. 23. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!