Nem, abban biztos vagyok, hogy az iskolák nem nyitnak ebben a tanévben. Az óvodàk talán nyàrra, de nem hiszem hogy májusban.
2020. ápr. 24. 14:41
4/11 anonim válasza:
Elvileg igen, de ki tudja, mi lesz még ebből.
2020. ápr. 24. 14:55
5/11 anonim válasza:
Minden orvos ismerősöm szerint több ágyat szabadítottak fel, mint ami jelen korlátozások mellett valaha is kellhet és ebből arra gyanakszanak, hogy el akarnak törölni mindent, idő előtt újraindítani a gazdaságot, ránk szabadítva az eddig féken tartott vírust... (legyen meg minél előbb a nyájimmunitás)
2020. ápr. 24. 15:06
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem.
Az osztrák mintát követjük, ott kinyithattak a kisebb boltok, meg kb. két múzeum.
2020. ápr. 24. 15:07
7/11 anonim válasza:
Én arra tippelek, hogy igen. Szerintem is el akarják szabadítani a vírust, mert nem bírja tovább a gazdaság. De gondolom fokozatosan nyitnak ki.
2020. ápr. 24. 15:25
8/11 anonim válasza:
Az óvoda szerintem igen, május-júniusban, na de arra nagyon kíváncsi leszek hogy a nyári leállásokat megtartják-e
2020. ápr. 24. 19:37
9/11 anonim válasza:
Szerintem igen. A gyerekekre nem veszélyes a vírus, a szülőknek meg dolgozni kell(ene). Illetve szerintem ha ki is nyitnak, azért sokan nem fogják rögtön vinni oviba a gyereket ( férjem tud itthonról dolgozni, én gyeden vagyok, a gyereknek nem hiányzik az óvoda), szóval szellősebb lesz.
2020. ápr. 29. 10:53
10/11 anonim válasza:
Itt sok szülő aki alig várja,hogy kinyisson az ovi,az gondolom nem gondol az óvónőkre,dadusokra, hogy oké h a gyerekekre nem veszélyea de tünetmentesen hordozzak vagy enyhe tünetekkel, siman átadják egymásnak az óvónőknek végül a szülőknek! Az egészségügyi intézmény utan az óvóda,bölcsőde a legnagyobb baci hely. Gyerekek nem tudják betartani a higieniai szabályokat, kenik az orrukat mindenhova, tüsszögnek,köhögnek és közösségbe ezek a kicsi gyerekek 2 hét alatt nathasak lesznek... es nem csak a covid 19 van jelen nyaron mast is össze szedhetnek amire rámehet még a covid is pluszba ami úgy már nem szerencsés akkor sem ha gyerek! Úgy indul újra a gazdaság, hogy minimum 1.5 m tàvolság mindenkitől, maszk mindenkin tömegközlekedés, boltban és munkahelyen. De az oviba? Nem tehetsz a kisgyerekre maszkot nem tudod tartani a 1.5 m tavolságot, lehetetlen!! Pedig ők tudják a legkönnyebben átadni, terjeszteni!
Oké,hogy a szülőknek dolgozniuk kell de megint a pedagógus szívja meg!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!