Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kaphatok most Gyodot?

Kaphatok most Gyodot?

Figyelt kérdés

Van egy 6 év alatti ovis autim friss auti diagnózissal(február végi). Gondolkoztam a Gyodon, mert eddig csak délig járt, mert nehéz volt neki hogy bent nem tudják kezelni, miért ne kapjak érte pénzt is?

Aztán beköszöntött a járvány, nyáron betölti a hatot, most kellene igényelnem pszichiáteri papírral, még könnyebb, nem kell hozzá kijönni felmérésre..

A pláne az, hogy csak szeptemberig kellene a gyod, mert utána új helyre megy iskolaelőkészítő csoportba, és ott külön kérték, hogy minden gyerek 4:30 ig maradjon legalább. Aztán kitudja, lehet rossz lesz, és megint csak délig fog maradni.. Szóval szerintetek ebben az időben megadnák a Gyodot? Olvastam, hogy van, aki nem kapta meg friss igénylésnél, mert úgy sincs iskola, tehàt 4 órát sem tölt bent egyik gyerek sem, de az én gyerekem még ovis, nincs hat, tehàt nem kell külön szakértő, aki elbírálja.

Nem szorulunk rá a pénzre, de ki tudja, mi lesz később, meg kb félmillió forint szeptemberig, szóval nem egy rossz dolog.

2020. ápr. 13. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a kérdés, van-e most szakember, aki kitölti nektek a papírt?
2020. ápr. 13. 19:29
 2/3 A kérdező kommentje:
4et kitöltött előre, gyest is ezzel igényeltem, szerintem ez kellhet hozzá.
2020. ápr. 13. 21:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Annyira pontosan így voltunk, hónapra pontosan a mi életünket írtad le!
2020. júl. 26. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!